Christovová si sype popel hlavu: Daň za drastické diety | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Christovová si sype popel hlavu: Daň za drastické diety

Aneta Christovová
Aneta Christovová (Jakub Poláček )

Dvaačtyřicetiletá moderátorka Aneta Christovová patří mezi nejvýraznější baculky českého showbyznysu a je na to náležitě pyšná. Málo se ale ví, že dříve vážila sotva šedesát kilo. I tak byla nespokojená... a právě to ji přivedlo do bludného kruhu.

Komička a influencerka, která působí na Instagramu pod proflem Deník baculky, začala držet diety - s vizí, že se dostane ještě pod šedesát kilo, ale moc nepochodila. Výsledek se sice na čas dostavil, ale i s jojo efektem - nezbývalo nic, než shodit víc a na dietách přitvrdit. 

„V pubertě jsem byla pěkně hubená, ale nevážila jsem si toho. Přišlo mi, že jsem stále tlustější, a tak jsem začala držet  diety a dokonce jsem skoro nejedla, tím jsem si rozhodila metabolismus, protože jako milovnice jídla jsem se trápila," říká dnes již s odstupem. „Trvalo to několik let a následek je, že mám cukrovku a nějaká kila navíc,“ přiznala Aneta na akci Kaufland, kde jako milovnice všeho dobrého nemohla chybět.

„Já a jídlo, to je kombinace, která k sobě ladí. Dnes už ale jím menší porce a častěji. Nebráním se ani sladkému, i když mám cukrovku a měla bych to omezit na minimum. Doma moc nevařím – spíš se chodíme s přítelem někam najíst, anebo si něco objednáme. Máme rádi asijská a balkánská jídla,“ zakončila moderátorka.

Konečně rozvedená Linda Finková: Můj nový partner je zlatíčko! Bez chlapa jsem nebyla ani den!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Michelin
3. 4. 2024 • 08:12

Čím může být ta ropucha komická ? 😡👎🤮

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.