Leoš Mareš - Vydělá 4,5 milionu! Díky X Factoru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Leoš Mareš - Vydělá 4,5 milionu! Díky X Factoru

Leoš Mareš
Leoš Mareš (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Až 4,5 milionu za měsíc a půl! Leoš Mareš (31) vydělává každý rok víc a víc! V druhé polovině března začnou Leošovi přímé přenosy hudební soutěže X Factor. A protože díky X Factoru má Leoš o slušný honorář od března vystaráno, může se do té doby v klidu věnovat ostatním kšeftům. A nemá jich rozhodně málo. Naopak.

Jenže... V zákulisí je už teď nepříjemné dusno...

..

„Než v březnu začnou přímé přenosy X Factoru, mám domluveno asi padesát kšeftů,“ přiznal Leoš. A vzhledem k tomu, že Leošův honorář za jednu akci je necelých sto tisíc korun, vydělá si čiperný Mareš za měsíc a půl o dost víc než čtyři miliony korun. „Rád vydělávám velké peníze a také je rád utrácím,“ komentuje své příjmy spokojený Leoš Mareš.

Vedle rozsáhlého vozového parku, ve kterém má Leoš například ferrari nebo porsche, investoval také do statku v jižních Čechách. Jeho cena je po náročných rekonstrukcích odhadována na osm milionů korun! Leoš je zkrátka živoucím důkazem přísloví, že komu se nelení, tomu se zelení!

A zatímco Leoš se těší hlavně na peníze, soutěžící i diváci se připravují nejen na zpěv, ale i na vzájemné intriky a podvody! V zákulisí už panuje nepříjemné dusno. Neúspěšní kandidáti na X Factor, jako třeba Jirka Žuška, už obvinili porotu z korupce! „Tahle stupidní porota je zkorumpovaná. Janda, ten senilák, sorry, říká, že zpívám jak ucházející pneumatika! Jste zkorumpovaný!“ rozkřičel se, když se dozvěděl, že nepostoupil. Nakonec ho musela vyvést ochranka...

4.2.2008


Leoš Mareš moderuje SuperStar

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.