Elisavet omdlela - Kolaps před slavnostním vyhlášením | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Elisavet omdlela - Kolaps před slavnostním vyhlášením

Delon líbá novou Českou Miss Elišku Bučkovou.
Delon líbá novou Českou Miss Elišku Bučkovou. (Aha! – Martin Přibyl, Martin Hykl, David Kundrát, repro TV Nova)

PRAHA – Bylo to velké finále, ale to nejdramatičtější se odehrálo už před ním! Elisavet Charalambidu (22) během generální zkoušky upadla. „Najednou ležela na zemi, už ji ani nestihly zachytit okolostojící dívky. Naštěstí se nic vážného nestalo a o pár minut později pokračovala dál v programu,“ řekl Aha! svědek události. Elisavet ale nakonec finále zvládla a stala se 2. vicemiss. Českou Miss pro rok 2008 je Eliška Bučková (18).

Volila se nová Česká Miss!
Nejkrásnější je Bučková
Francouzský herec Alain Delonji ošerpoval a topmodelka Petra Němcová předala korunku

V odletové hale ruzyňského letiště, kde se finále konalo, vládla ta nejpřísnější opatření. Muži z ochranky hlídali nejen diamantové šperky zapůjčené dvanáctce dívek, ale hlavně dbali na bezpečnost na letišti.

Členové poroty, ve které usedla i Tereza Maxová, Petra Němcová či šéf pražské zoo Petr Fejk, mohli už v pátek otestovat dvanáct finalistek na generálce. Některé z dam si zkusily také předávání šerpy a korunky. Například Libuše Šmuclerová, generální ředitelka vydavatelství Ringier, nenechala nic náhodě a raději si pódium prohlédla dopředu.

Všechno pak vyvrcholilo včera po dvacátého hodině, kdy přímý přenos začal. Porota v čele s francouzským hercem Alainem Delonem (72) měla nelehký úkol – vybrat šestku finalistek. Pak už vše záleželo jen na divácích, kteří svými SMS hlasy zvolili tu NEJ. Českou Miss 2008 se nakonec stala Eliška Bučková ze Strážnice na Hodonínsku. 1. vicemiss je Hana Svobodová (19) ze Zadního Zhořce na Vysočině, 2. vicemiss se stala Elisavet Charalambidu z Brna. „Volbu jsem si užívala a s novou Českou Miss jsem naprosto spokojená, byl to i tip poroty. Myslím si, že bude skvěle reprezentovat Česko,“ řekla Aha! Tereza Maxová.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

3.2.2008

Alain Delon na večeři v Kampa Parku - Okouzlila ho Miss Hadašová
Petra Němcová: V diamantech za miliony
Missky ukázaly IQ! To se tedy budete divit!


Velké zpravodajství o České Miss čtěte zítra v deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.