Drastické zhubnutí Jana Potměšila: OPERACE SRDCE V IKEM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Drastické zhubnutí Jana Potměšila: OPERACE SRDCE V IKEM!

Jan Potměšil
Jan Potměšil (Foto Aha! – D. Kundrát, M. Pátek, ara)

Po delší době se herec Jan Potměšil (57) objevil ve společnosti a nešlo si nevšimnout, že prošel velkou proměnou. Ještě v létě měl totiž plný kulatý obličej a znatelné bříško, ty jsou teď tytam. Co za tím stojí?

Jíra z pohádky O princezně Jasněnce létajícím ševci si nenechal ujít zahájení výstavy všemi smysly v pražské botanické zahradě Za kořením a slávou, jejíž byl spolu s nevidomou zpěvačkou a klavíristkou Ráchel Skleničkovou (31) patronem. Už zdálky šlo poznat, že výrazně shodil a je pobledlý.

Za úbytkem váhy stojí vážné zdravotní problémy a operace. „Ke konci minulého roku měl problémy se srdcem a skončil v IKEM. Teď je v rekonvalescenci a vrací se pomalu do práce,“ odpověděla na dotaz deníku Aha! jeho žena Radka Potměšilová (55) s tím, že srdce herce trápilo už dlouho před hospitalizací. Z nejhoršího už je ale naštěstí venku a teď ho čeká pravidelné dojíždění na kontroly.

Jan Potměšil na pohřbu Libuše Šafránkové (†68): Byla můj anděl!

Video se připravuje ...

Osud mu rozdal kruté karty. V roce 1989, kdy byl na hereckém vrcholu, měl vážnou nehodu, po které je upoután na invalidní vozík. „Byl to malý velký zázrak, že jsem přežil. V nemocnicích jsem byl dlouho a celou tu dobu jsem u sebe měl diář se zapsanými zkouškami a představeními na dva roky dopředu,“ vzpomínal Potměšil. Právě diář mu dle jeho slov pomohl překonat nejtěžší období života a postupně se navrátit k tomu, co ho nejvíce naplňuje – herectví.



Přečtěte si
Jaroslav Vašíček
3. 3. 2024 • 18:50

Rybik není na výši(= je vůl)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.