Nejsledovanější seriál ZOO: Natáčení začalo rvačkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nejsledovanější seriál ZOO: Natáčení začalo rvačkou

Při natáčení seriálu ZOO s Haďákem Šimonem Bilinou.
Při natáčení seriálu ZOO s Haďákem Šimonem Bilinou.  (Foto Aha! – D. Malík, FTV Prima)

Svátkům odzvonilo a ateliéry, kde se točí ZOO, znovu ožily. A pěkně od časného rána. „Budík zvonil deset minut před pátou! Bylo to jako palicí do hlavy,“ přiznala Míša Pecháčková (19). A jak jsou na tom další hvězdy oblíbeného primáckého seriálu? Kdo se po svátcích nevejde do kostýmu a kdo by potřeboval delší volno?

Eva Burešová (30), Viky: Ještě to jde

Herečka a zpěvačka byla celé svátky s rodinou, hlavně se svým šéfkuchařem Přemkem Forejtem (36) z MasterChefa, a čerpala sílu. „Je zázrak, že na to, kolik jsem jedla cukroví, se ještě vejdu do kostýmu!“ přiznala vesele Burešová, která se chce tento rok více věnovat zpěvu než hraní.

Jitka Sedláčková (62), Helena Pechová: Už bez uheráku!

Je to prý horší, než si myslela! „Dneska jsem přišla na natáčení seriálu ZOO a jsou mi malý kalhoty. V pase! A to tak, že docela dost...“ svěřila se ve videu na Instagramu představitelka ošetřovatelky opic. „Ty kalhoty mi byly kdysi volný, takže dál už bez uheráku!“ dodala herečka, která se pustila do běhání. Denně urazí čtyři kiláky.

Míša Pecháčková (19), Sid: Maturita se blíží

Mladá herečka neležela celé Vánoce u televize, ale v učení. „Maturita se blíží!“ prozradila Míša. „Scénáře jsem otevřela už na Nový rok a musím říct, že diváci se mají na co těšit! Tahle sezona bude našlapaná. Sid čekají dramatické chvíle, o které se postará nejen naše mamka Sabina Laurinová coby Alice,“ naznačila seriálová Sid.

Denisa Nesvačilová: Nejsem pobouřená, že dostávám jen samé svině

Video se připravuje ...

Sabina Laurinová (50), Alice Novotná: Více volna

I když se moc rádi znovu po pauze viděli, přece jen to stálo hvězdy seriálu trochu přemáhání. „Volno bylo krásné, ale krátké,“ posteskla si herečka. „Každá máma a žena ví, že po Vánocích by mělo být ještě nějaké volno na vzpamatování,“ dodala dvojnásobná maminka s úsměvem.

Tomáš Klus (37), Fotograf Filip: Slavil na třikrát

Při vzájemném objímání seznal jisté změny postav. „Všichni jsme si vzali kus Vánoc s sebou a bude trvat dva tři měsíce, než se jich zbavíme,“ poznamenal písničkář. Vánoce slavil hned několikrát – doma s rodinou, pak u své maminky a nakonec s rodinou ženy Tamary (35).

Šimon Bilina (28), Haďák: Konflikt s Preissem

Herec si pochvaloval, že na něj podle scénáře čekaly rovnou akční scény. Tvůrci mu předepsali konflikt s kolegou Martinem Preissem (51). „Musíte se naučit všechny pohyby, je to trochu jako tanec. Bavilo mě to moc, i když mě zrovna bolela záda,“ posteskl si. Jako jeden z mála se ale o svátcích neválel, cvičil jógu a chodil na dlouhé procházky.

Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.