VERDIKT LÉKAŘE! Chtěl jsem to písemně, říká Dvořák | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

VERDIKT LÉKAŘE! Chtěl jsem to písemně, říká Dvořák

Josef Dvořák
Josef Dvořák (Profimedia.cz)

Herec Josef Dvořák (81) zavzpomínal na časy, kdy natáčel seriál Arabela. Tam si zahrál vodníka, ale těsně před natáčením onemocněl a lékař mu zakázal lézt do vody. Tehdy to pořádně zkomplikovalo natáčení.

Jako vodník měl Josef pochopitelně ve scénáři spoustu scén ve vodě. Kolegové se mu kvůli tomu dokonce posmívali. „Vzpomínám si na to, jak měli všichni velikánskou radost z toho, že se budu muset koupat ve Vltavě, že se budu muset nořit do Vltavy. Já jsem z toho taky nebyl dvakrát odvázaný," pronesl Dvořák pro TN.cz. Celou situaci však „vyřešila“ jeho nemoc.

Josef Dvořák: Smrt jeho první lásky ho dohnala k pokusu o sebevraždu

Video se připravuje ...

„Já jsem něco ale čapnul, nějakou chorobu a šel jsem k panu doktorovi během natáčení. On mi řekl, že budu mít blbé prázdniny, protože nesmím vůbec do vody. Já jsem reagoval, že to je 'peklo' a poprosil jsem ho, jestli by mi to nemohl dát písemně,“ vypráví herec.  „S tímhle lejstrem jsem letěl za kamarády do produkce, kteří mi řekli, že už měřili Vltavu a že je studená. Já jsem řekl: Hoši, ono to ale vypadá, že tam poleze někdo z vás. Podívejte se na ten papír, co mi napsal pan doktor," řekl tehdy vítězoslavně Dvořák.

Nakonec za něj skutečně musel někdo zaskočit. „Takže z toho jsem se tenkrát vyzul. Musel jsem tam vlézt, ale jen na pár okamžiků a ani jsem se nemusel potopit," dodal na závěr herec.

Arabela je výkladní skříní špičkových triků. Seriálový fenomén s nejlepšími českými herci znají i v Austrálii

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.