Pavlová představila svůj fond: Sponzory zatím neshání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Pavlová představila svůj fond: Sponzory zatím neshání

První dáma Eva Pavlová
První dáma Eva Pavlová (E15 Michaela Szkanderová)

Svoji roli první dámy posiluje Eva Pavlová (59). Ta chce skrz svůj nový nadační fond, který včera představila, pomáhat samoživitelkám, dětem i seniorům. Sponzory na to ale zatím nemá.

„V životě každého z nás přichází chvíle, kdy máme možnost přispět k lepší budoucnosti. Jako první dáma jsem se rozhodla tuto příležitost využít,“ řekla Pavlová. Její fond se má soustředit na posilování rodinných hodnot, nebo podporu samoživitelů, seniorů i dětí. Sponzory však první dáma zatím neshání. Místo nich počítá se spuštěním e-shopu i s příspěvky z aukcí mladých umělců. „Na webových stránkách, je rozcestník pomoci jak pro rodiny, samoživitele, seniory. Myslím, že si tam každý najde to své, pokud nějakou pomoc hledá,“ popsala první dáma svůj nový web pavlovaeva.cz.

Pavlová v Kyjevě při ostřelování. Babiš urážel ve Sněmovně. A proč slavný dabér zmizel?

Video se připravuje ...

Navazuje na předchůdkyně

Pavlová není první manželkou prezidenta, která se rozhodla pomoci. Zatímco fond Ivany Zemanové (58), který přispíval třeba na zdravotnické pomůcky, svoji činnost ukončil a je v likvidaci, ty předchozí stále fungují. Nadační fond Livie a Václava Klausových se zaměřuje na vzdělání, Vize 98 Dagmar Havlové (70) se zabývá třeba prevencí rakoviny a Výbor dobré vůle, který založila Olga Havlová (†62), pomáhá zdravotně postiženým nebo opuštěným.



Přečtěte si
Marián Potůček
19. 12. 2023 • 09:34

Skvělá, krásná, šarmantní a šlechtná žena.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.