Ilona Csáková: Řádí ve studiu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ilona Csáková: Řádí ve studiu!

Ilona Csáková se zkusila posadit za zvukařský pult, nakonec ale tuto práci přenechala profesionálům, kteří vědí, jak vykouzlit ten nejlepší zvuk.
Ilona Csáková se zkusila posadit za zvukařský pult, nakonec ale tuto práci přenechala profesionálům, kteří vědí, jak vykouzlit ten nejlepší zvuk. (Aha! – Marek Pátek)

LIBEREC – Bývalá frontmanka kapely Laura a její tygři Ilona Csáková (37) zase vystrkuje drápky! Po zkouškách na muzikál Tři mušketýři, který nyní zkouší v pražském Divadle Hybernia, se totiž nechává ihned odvézt do studia v Liberci, kde dokončuje nové album. A navíc přemýšlí i o velkém podzimním turné!

Bývalá frontmanka kapely Laura a její tygři Ilona Csáková (37) zase vystrkuje drápky! Po zkouškách na muzikál Tři mušketýři, který nyní zkouší v pražském Divadle Hybernia, se totiž nechává ihned odvézt do studia v Liberci, kde dokončuje nové album. A navíc přemýšlí i o velkém podzimním turné!

„Pracuji teď na desce se stejným týmem lidí, s nimiž jsem dělala už na cédéčku Modrý sen, jehož se prodalo přes sto dvacet tisíc kusů,“ chlubí se Csáková, která už na cédéčku dokončuje poslední úpravy. A prý se ve studiu vždy pořádně vyřádí. „Zatím ještě nemám název, ale deska by měla vyjít první jarní den, a navíc přemýšlíme, že pro fanoušky připravíme bonus v podobě singlu Kočky, který původně zpívala moje kamarádka Zuzana Navarová,“ přiznává Csáková. S touto písničkou už soutěžila v Souboji hitů, který bude Česká televize vysílat na jaře. „Se Zuzanou jsem se znala od dob, kdy jsem s Laurou objížděla festivaly, kde Zuzana vystupovala s Nerezem. Tehdy jsme se skamarádily, a tak jsem ráda, že na ni teď můžu zavzpomínat,“ uzavírá Csáková, která doufá, že se jí podaří zorganizovat velké podzimní turné.


Vystoupení Ilony Csákové:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.