Březinová to po škole rozjela v gay baru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Březinová to po škole rozjela v gay baru

Marcela si v gay klubu pořádně zatančila.
Marcela si v gay klubu pořádně zatančila. (Foto Aha! – David Kundrát)

Bože, to je kočka! Zpěvačka Marcela Březinová, která 18. listopadu oslaví 63. narozeniny, zazářila na otevíračce nového sídla pražského gay baru Piano. Tančila jako o život a svojí energií předčila všechny o mnoho let mladší hosty.

Bar se v létě musel po skoro 30 letech odstěhovat z původního sídla pod žižkovskou věží. „Já mám Piano moc ráda, pravidelně v něm vystupuji a ti majitelé jsou bezvadní. Jsem ráda, že se z toho rychle oklepali,“ řekla Aha! Březinová, která přijela na večírek rovnou z mezinárodní konzervatoře, na níž učí.

Marcela Březinová na mejdanu Discolandu: Ta doba mi evokuje svobodu a radost

Video se připravuje ...

„Měla jsem celý den školu, takže jsem se cítila unavená, ale ta párty mne tady pořádně probrala,“ řekla poté, co na chvíli opustila taneční parket. „Já miluju život, baví mě každý nový den,“ svěřila Aha! Marcela, která si před lety prošla černým obdobím poté, co dobrovolně odešel ze světa její manžel, režisér Zdeněk Švarc (†57). A jak to dělá, že je stále tak hubená a okouzlující? „Žádná lenost, dostatek práce a spousta úžasných lidí kolem sebe,“ přidala recept interpretka hitu Snad za to může láska.

Manželství pro všechny

Březinová společně s dalšími kolegyněmi, zpěvačkou Šárkou Rezkovou (54) a herečkou Simonou Praskovou (59), alias Soudkyní Barbarou, na večírku vyslaly vzkaz politikům, aby konečně přijali manželství pro všechny.

Marcela Březinová: Nic neplánuji, vše je dílem okamžiku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.