Ivanka Trumpová (41) po letech odhalila pravdu: Babi žije! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rok po smrti dcery Ivany (†73) slaví její máma 97. narozeniny

Marie Zelníčková oslavila 97. narozeniny s rodinou své vnučky Ivanky Trumpové.
Marie Zelníčková oslavila 97. narozeniny s rodinou své vnučky Ivanky Trumpové. (Instagram Ivanky Trump)

Od tragické smrti Ivany Trumpové (†73) o její mamince Marii Zelníčkové nikdo neměl žádné informace, vidět nebyla ani na pohřbu dcery. Vědělo se jenom, že má být v péči vnučky Ivanky (41). A ta teď světu ukázala, že »babi« je pořád ve formě a čilá! Sdílela fotky z oslavy jejích už 97. narozenin!

Dcera exprezidenta Donalda Trumpa (77) a jeho první ženy Ivany, která do Ameriky přišla z českého Zlína (tehdy Gottwaldova), pro svou českou babičku uspořádala v Miami rodinnou oslavu. Kromě výzdoby v podobě růžových balónků se babička dočkala také velkého dortu s bílou a růžovou polevou a nápisem »Šťastné 97. narozeniny, Babi.«

Exprezident Donald Trump se v Georgii vydal úřadům v nechvalně proslulé věznici

Video se připravuje ...

„Jsme tak šťastní, že babi žije posledních pár let s námi v Miami. Jsem vděčná za každou lekci, každý příběh a každý večer, kdy nás pořád ještě drtí ve hře Jenga,“ vyjadřuje svůj vděk a lásku k babičce Ivanka a naznačuje tak, že ačkoliv je Marie upoutána na invalidní vozík (a také prý velmi špatně vidí), ruce jí stále slouží a exceluje ve vytahování dřívek z vysoké věže. „Jsou to jednoduše společné chvíle, které definují bohatství života. Vážím si každé vteřiny,“ dodává s vděkem slavná a úspěšná vnučka zlínské rodačky. Oslava narozenin Marie Zelníčkové proběhla rok a čtvrt od tragické smrti její dcery Ivany, která byla 14. července 2022 nalezena mrtvá poté, co spadla ze schodů ve svém manhattanském bytě.

Trump oznámil, že bude zatčen! Řecko stále hoří a hrozí Kazmovi zákaz v kinech?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.