Jak Vančurová porazila rakovinu: Ta myšlenka mě osvobodila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Jak Vančurová porazila rakovinu: Ta myšlenka mě osvobodila!

Marta Vančurová
Marta Vančurová (Blesk: HURDA Martin )

Pětasedmdesátiletá herečka promluvila o zákeřném onemocnění prsu, se kterým před lety úspěšně bojovala. Co Martu Vančurovou v nejtěžších chvílích drželo nad vodou?

„Zoufale jsem se držela divadla. Věděla jsem, že dokud hraju, žiju. Bála jsme se, že když ulehnu, už třeba nevstanu. Hrála jsem své představení, dokud to šlo," svěřila se Marta Vančurová magazínu Téma: „Divadlo mi pomáhalo psychicky, ale léčení bylo náročné. Jednoho dne jsem konečně pochopila, že musím tu nemoc přijmout."

Marta Vančurová: Nemám žádné plány, beru vše jak přichází

Video se připravuje ...

„Odešla jsem z divadla, léčila se a sbírala síly. Četla jsem odborné knížky o rakovině. Chtěla jsem o ní vědět co nejvíc, abych se jí mohla postavit. Byly chvíle, kdy jsem nevěděla, jestli se dožiju rána. Ale pak mě napadlo, že jsem to přece nevěděla nikdy. Ulevilo se mi. A ta myšlenka mě osvobodila. Dělala jsem všechno, co bylo třeba. A měla jsem štěstí," dodala čtyřnásobná babička. 

Filmový parťák Vančurové Harapes: Už mám odpor k pohybu, bylo ho dost!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.