Carmen Mayerová a Tereza Kostková: Objevily rodinný poklad! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Carmen Mayerová a Tereza Kostková: Objevily rodinný poklad!

V představení Na útěku.
V představení Na útěku. (Foto Instagram, ara)

Po deseti letech opět vyrazila Carmen Mayerová (78) s dcerou Terezou Kostkovou (47) do Trutnova, rodného města Carmen. Obě herečky si totiž jely pro rodinný poklad!

Obraz, který namaloval tatínek Carmen Mayerové Charles Mayer (†75), na ně čekal v místním domově seniorů. Paní, která se sem stěhovala, měla obraz Terezčina dědečka přes čtyřicet let v obýváku a teprve když vyklízela byt, zjistila, kdo je autorem plátna s názvem Sněžka. Chtěla ho herečkám věnovat, a tak je ředitelka domova kontaktovala přes sociální síť. „Nebylo to poprvé, co se někdo ozval kvůli obrazu, který namaloval dědeček, ale teď poprvé přes Instagram. Jednou jsem sama v bazaru našla obraz od něj a koupila jsem ho mamince k Vánocům,“ přiznala Kostková. Pro Carmen, hraběnku ze seriálu Jedna rodina, to byla významná cesta. V Trutnově totiž od smrti sestry Aidy, která podlehla rakovině plic, nebyla. Město jí připadlo nové a jiné. „Mám ho stále v srdci,“ řekla o městě, kde žila do 16 let.

Tereza Kostková: Co pro ni znamenají Shakespearovské slavnosti?

Video se připravuje ...

Konečně spolu!

V seriálu Jedna rodina Carmen sice hraje i s dcerou, v jedné scéně se ale potkají až teď! Je to vzácnost, jinak se totiž vídají jen na jevišti, ve hře Na útěku v Komorním divadle Kalich.

Dva tátové

Až v pubertě se Carmen dozvěděla, že Charles, jehož příjmení celý život nosí, nebyl její biologický otec. Jak prozradila v pořadu 13. komnata, byl jím důstojník německého wehrmachtu Manfred. Otci ale Carmen nikdy neřekla, že to ví, aby ho neranila. Když se pak její rodiče rozvedli, Charles pečoval o Carmeninu sestru Aidu (†72).

Tereza Kostková: Přesně vím, co budu dělat na Velikonoce a nestává se mi to moc často

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.