Cardi B a Megan Thee Stallion: Slavice, nebo kanárci? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Cardi B a Megan Thee Stallion: Slavice, nebo kanárci?

Se singlem »Bongos« očekávají velký úspěch.
Se singlem »Bongos« očekávají velký úspěch. (Foto Instagram)

Zpívají jako slavice, avšak barvami září jako kanárci. Přesně toto se dá říci o zpěvačkách Cardi B (30) a Megan Thee Stallion (28). Tyto vítězky čtyř cen Grammy spolu znovu spojily síly a natočily nový single »Bongos«.

Barvami hýří naprosto vše. Prostopášně pózují pomalované květinami s barevnými parukami, obřími náramky, v trikotech, které zak rývají jen to nejnutnější, a neonových botách na platformě. Provokativně v rukou svírají pestrá lízátka. Po svém hitu WAP, který má na YouTube 510 milionů zhlédnutí (plus 310 milionů přehrání zvukové stopy) a hemžilo se to v něm zvířaty, jako jsou tygři, leopardi nebo hadi, a slavnými osobnostmi, opět doufají v obří úspěch. A makají na něm do odha lení těla!

Podívejte se, jak to rapperka Cardi B rozjela na stagi.

Video se připravuje ...

Královna Beyoncé: Barvám neutečeš...

Barvám podlehla i Beyoncé (42). Na koncert v Los Angeles, kde se zastavila v rámci svého turné, si oblékla barevnou kombinézu s retro potiskem. Stylu odpovídaly i vějíř, brýle a čepice.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.