Dcera Munzarové hvězdou v USA! Jak k tomu došlo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Dcera Munzarové hvězdou v USA! Jak k tomu došlo?

Anička Dvořáková se po tátovi i mámě dala na herectví.
Anička Dvořáková se po tátovi i mámě dala na herectví. (Instagram, archiv Blesku)

Již zítra zazáří dcera Barbory Munzarové (51) a Jiřího Dvořáka (56) v očekávaném romantickém seriálu Eliška a Damián. Ačkoli s hereckou kariérou Anna Dvořáková (21) teprve začíná, známá už dávno je. Může za to sociální síť, díky níž slaví úspěch především v Americe!

V seriálu Eliška a Damián se představí jako mladší sestra hlavního hrdiny. Mohla si tak poprvé v životě vyzkoušet, jaké to je nosit honosné dobové kostýmy podobné módě 18. století. Ačkoli televizní diváky osloví svým hereckým výkonem v podstatě poprvé ve výraznější roli, své publikum Anička již dávno má, a to díky TikToku.

Tam pravidelně přispívá video-obsahem v angličtině. Její cílovou skupinou jsou tedy především zahraniční vrstevníci. A jak je patrné z počtu sledujících, Aniččiny nápady lidi baví. „Mám milion tři sta sledujících a většina z nich je z Ameriky. Takže dělám a tvořím videa a kontent v angličtině. Ano, je to takové americké,“ prozradila herečka a inluencerka v rozhovoru pro iGlanc.cz.

Uhádnete, kteří slavní rodiče přivedli na svět tuhle kudrnatou krásku?

Video se připravuje ...

Svůj tiktokový účet zásobuje především tématikou Harryho Pottera, superhrdinů z dílny Marvel a nyní přispívá i autorským obsahem díky dobovým kostýmům, v nich působí v primáckém seriálu. V průměru jedno její video zhlédne až 200 tisíc uživatelů. Světové publikum zkrátka tahle talentovaná Češka baví!



Přečtěte si
AHel
1. 9. 2023 • 13:26

Je to zubajda ale určitě šikovná, ke kráse má daleko, ale to nevadí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.