Jan Saudek: Syn mi ničí sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jan Saudek: Syn mi ničí sex!

„Život tohoto dítěte je samozřejmě cennější než nějaké smilnění,“ říká Jan Saudek, který se kvůli synu Matějovi nemůže oddávat milostným hrátkám.
„Život tohoto dítěte je samozřejmě cennější než nějaké smilnění,“ říká Jan Saudek, který se kvůli synu Matějovi nemůže oddávat milostným hrátkám. (Aha! – Jaroslav Benda)

PRAHA – Známý fotograf a milovník žen Jan Saudek (72) přiznal, že jeho sexuální aktivita značně upadá. Může za to prý jeho roční syn Matěj, který spí s rodiči a nic mu neunikne.

Známý fotograf a milovník žen Jan Saudek (72) přiznal, že jeho sexuální aktivita značně upadá. Může za to prý jeho roční syn Matěj, který spí s rodiči a nic mu neunikne.

„Je velmi bedlivý, a jakmile se něco šustne, hned se probudí a začne se smát. Je to takový kazišuk,“ říká slavný záletník, který prý už nemá náladu ani na své pověstné zálety. „Jeden známý lékař mi kdysi řekl, že když se s něčím přestane, tak se s tím už nikdy nezačne. Sice jsem ještě nepřestal, ale následkem toho dětského dozoru jsem nějak zlenivěl,“ posteskl si osminásobný otec.


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.