VELKÉ ZVRATY V ULICI! Nové zápletky i postavy... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

VELKÉ ZVRATY V ULICI! Nové zápletky i postavy...

Seriál Ulice v nové sezóně
Seriál Ulice v nové sezóně (tv nova)

Po prázdninové pauze se znovu rozjíždějí příběhy postav z nekonečného seriálu Ulice. Už dnes se vrací na obrazovky TV Nova ve své 19. sérii v obvyklém podvečerním čase. Na co se můžeme v nové sezoně těšit?

Mezi starými známými se objeví nové hvězdy. Lucie Vondráčková (43) se představí jako Soňa Čechová, nová zástupkyně ředitelky školy Magdy (Veronika Čermák Macková, 29). Soňa zasáhne do dění ve škole i v Magdině životě, navíc jí hned od začátku bude sympatický Prokop (Ondřej Studénka, 37), jenž se s Magdou před prázdninami rozešel, ale pak toho začal litovat. Uliční herecký tým posílí také Adéla Gondíková (49), jež ztvární Hanu Šmýdovou. Ta připomene Evženovi (Martin Finger, 52) jejich společnou temnou minulost, na niž se on snažil zapomenout.

Adéla Gondíková: Pro mě je tou největší femme fatale můj muž

Video se připravuje ...

Velké návraty

Do Ulice se zároveň vrací tři důvěrně známé postavy, které to tam pořádně rozvíří. Tou první je Márova (Kryštof Rímský, 47) takřka osudová láska Monika Farská (Anna Fixová, 39). Druhý velký návrat se týká Magdina bývalého partnera a její první velké lásky – Eddieho Rambouska (Jiří Panzner, 41). Třetí návrat přivítají všichni fanoušci Luďkovy (Vasil Fridrich, 47) manželky a věčné potížistky Vandy (Kristýna Hrušínská, 38). Příchody těchto postav ovlivní nejen osudy jejich bývalých či stávajících partnerů, ale také jejich blízkých, neboť jednotlivé návraty vyvolají spoustu otázek. Potvrdí se i u nich, že stará láska nerezaví? A jak na ně zareagují Karla (Markéta Stehlíková, 39), která by byla ráda, kdyby se k sobě s Márou vrátili, Prokop, jemuž na Magdě stále záleží, nebo Luděk, jenž vidí rudě jen při zmínce Vandina jména?

Nové zápletky

Luděk bude navíc spolu s Blankou (Linda Rybová, 47) i celou rodinou řešit Kristýnu (Sára Korbelová, 21) a její boj s ezošmejdkou Julií (Jitka Schneiderová, 50), která o sobě dá znovu vědět. Gábina (Aneta Krejčíková, 32) a Jirka Herman (Jan Holík, 44) si docela užijí s pubertálním Šimonem (Jakub Krause, 15), z něhož se vyklube velký smolař i průšvihář. Jeho kousky namíchnou také Hynka (Roman Vojtek, 51), jenž to samozřejmě nenechá jen tak. Na obrátkách nabere také věčné vtipné hašteření Gábininých rodičů Mileny Pumrové (Alena Štréblová, 57) a Radka Mastného (Pavel Novotný, 62). Nudit se nebudou ani Nyklovi. Jejich životy se začnou točit kolem svéhlavé babičky Vilmy (Jaroslava Obermaierová, 77), která to roztočí jako zamlada na Lumírově (Václav Svoboda, 59) pánské jízdě a krátce na to skončí v nemocnici se zraněním, jež v jejím věku znamená spoustu komplikací. Asi není třeba dodávat, že Vilma dá coby pacientka všem pořádně zabrat.

Láska ve všech pádech

Pokračovat bude i netradiční sbližování starosty Jirky Hložánka (Ondřej Havel, 28) a Kateřininy (Martina Randová, 51) dcery Martiny (Natálie Holíková, 32). Láska se bude skloňovat ve všech pádech a s potřebným nadhledem také u Klímových. Vítek (Filip Čapka, 48) začne regulérně žárlit kvůli Ivě (Hana Baroňová, 38) na Roberta Duška (Tomáš Petřík, 54), a to ne zcela bezdůvodně. Zamilovaná Bára (Eliška Bašusová, 28) bude řešit nedostatek soukromí kvůli vztahu s Brunem (Jaroslav Blažek, 26), Michal (Karel Klement) by zase rád začal chodit se starší Žofkou (Kateřina Ujfaluši, 16).

Nebude chybět smích

Veselo bude u Knoblochových, kteří se nastěhují do bývalého bytu Liškových, kam se bude vracet z Amsterdamu i František Hrubý (Matyáš Valenta, 27). Miloš (Jiří Štrébl, 64) s hrůzou zjistí, že už není takový chlapák jako dříve, a že ho strašák stárnutí bohužel nemine. S jeho noční můrou začne úzce souviset i nové Evino (Vanda Hybnerová, 54) podnikání, do kterého se pustí s vervou jí vlastní.

První týden v Ulici: Nečekaný porod, Márova nová známost a nový učitel zeměpisu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.