Chytrolínka Tachecí: Česko má osm milionů obyvatel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Chytrolínka Tachecí: Česko má osm milionů obyvatel!

Barbora Tachecí
Barbora Tachecí (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Trapas roku! Nová ředitelka Českého rozhlasu 1 – Radiožurnál a bývalá televizní moderátorka Barbora Tachecí (44) se pěkně ztrapnila! V přímém přenosu pořadu České televize Dobré ráno totiž několikrát řekla, že Česká republika má osm milionů obyvatel.

Trapas roku! Nová ředitelka Českého rozhlasu 1 – Radiožurnál a bývalá televizní moderátorka Barbora Tachecí (44) se pěkně ztrapnila! V přímém přenosu pořadu České televize Dobré ráno totiž několikrát řekla, že Česká republika má osm milionů obyvatel.

A to i prvňáčci vědí, že v Česku žije něco málo přes deset milionů obyvatel. Tachecí tuto hloupost řekla v odpovědi na otázku, zda jí nevadí, že petici proti jejím změnám, které na Radiožurnálu provedla, podepsaly už čtyři tisíce lidí. „V téhle republice žije osm milionů obyvatel, takže mi čtyři tisíce podpisů opravdu nepřijde tak moc,“ odsekla Tachecí moderátorovi Jiřímu Václavkovi. Na něj byla po celou dobu asi deseti minutového rozhovoru pořádně nabroušená. Neustále mu vytýkala, že je nepřipravený, neprofesionální, a že si plete fakta s názory. Záznam celého rozhovoru se okamžitě objevil na internetu, kde se těší hlavně díky chování a popleteným odpovědím »chytrolínky« Tachecí velkému zájmu diváků.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.