Stydlivá Bára Fišerová z Modrého kódu: Poprvé na pánském striptýzu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Stydlivá Bára Fišerová z Modrého kódu: Poprvé na pánském striptýzu

Bára Fišerová
Bára Fišerová (Instagram, archiv)

Jestli to uvidí její žárlivý přítel, bude mít asi tichou domácnost. Herečka Bára Fišerová (45) alias sestřička Pavla z Modrého kódu poprvé vyrazila na pánský striptýz a hned musela přede všemi muži sundávat trenky. A prohlédla si ho nahého i zepředu...

„Do gay klubů jsem chodila hrozně ráda, protože mě tam nikdo nikdy neobtěžoval. Výborně jsem si tam zatancovala. V téhle komunitě mám spoustu kamarádů z herecké branže,“ okomentovala Bára svou přítomnost na oslavě 25. let klubu Heaven. Jenže to by si ji nesměl vyhlédnout striptér a finalista Muže roku Jan Balšán (22). Posadil si Báru na židli a při tanci se svlékal těsně u ní.

Bára Fišerová o konci Modrého kódu: Konec seriálu jsem obrečela!

Video se připravuje ...

„Myslela jsem, že to po prvních pěti vteřinách skončí, ale on mi řekl, abych mu sundala trenky,“ smála se sympatická zrzka. „Dost jsem se lekla, ale zhostila jsem se toho. Viděla jsem předek i zadek. To, co ostatní neviděli,“ dodala. „Přítel to nesmí vůbec vidět, je hodně žárlivý. Naštěstí je daleko, tak se to k němu nedonese,“ kroutila hlavou herečka, která si zatím ve své profesi moc milostných scén nezahrála. „Pamatuju si akorát film Dívka a kouzelník s Ivanem Trojanem,“ prozradila Bára. „Strašně mě překvapilo, že byl Ivan stydlivější než já,“ prozradila Aha! ve výborné náladě.

Bára Fišerová na pohřbu Niny Divíškové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.