Výdělky Šípa ve Všechnopárty odhaleny! Kolik bere za jeden díl? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Výdělky Šípa ve Všechnopárty odhaleny! Kolik bere za jeden díl?

Tento a příští pátek uvidí diváci reprízy Všechnopárty.
Tento a příští pátek uvidí diváci reprízy Všechnopárty. (ČT, archiv Blesku)

Každý rok v červnu se na Kavčích horách odehrává drama okolo divácky oblíbené talk show Všechnopárty! Karel Šíp (78) pokaždé s napětím vyčkává, zda mu Česká televize nabídne smlouvu na další sezonu. Se zpožděním několika dnů ji letos opět dostal. Podepsal, ovšem honorář mu zůstane stejný!

Všechnopárty patří mezi klíčové pořady ČT, její výroba ale není vůbec levná. Proto se Šíp letos podle zdrojů z televize bál, aby ji veřejnoprávní televize takzvaně nezařízla. To se nakonec, i přes nedávné turbulence ve vedení Kavčích hor, nestalo. „Ano, budu dál natáčet. Půjde už o osmnáctou sezonu,“ potvrdil Aha! podpis smlouvy Šíp s tím, že nové díly natočí začátkem září.

Karel Šíp na pohřbu Josefa Aloise Náhlovského (†72): Emotivní slova o kamarádovi

Video se připravuje ...

Opět Semafor

A stane se tak opět v pražském Semaforu, kde Všechnopárty vzniká od svého začátku v roce 2005. První rezervované termíny má Šíp a jeho štáb na 4. a 5. září. „Hosty teprve dolaďujeme,“ dodal moderátor, jehož během léta čeká odpočinek v milovaném Řecku.

Stejný honorář

Za jeden díl oblíbené talk show bude od září brát stejně jako v posledním roce, za napsání scénáře a moderování dílu Všechnopárty dostane dohromady cca 135 000 korun. Zatímco v minulých letech ČT Šípovi honorář několikrát zvýšila, tentokrát ke zvýšení odměny nedošlo...

Prostor X: Rozhovor s Karlem Šípem

Video se připravuje ...

Jezdí i na turné

Na podzim nečeká Šípa jen natáčení televizního pořadu Všechnopárty, ale také pokračující turné po Česku s pořadem Minipárty. V něm baviče zpovídá herec ze seriálů Slunečná a Ordinace v růžové zahradě Jiří Bláha (36). První zastávka je po prázdninách čeká 7. září v Plzni.



Přečtěte si
Uživatel_5697525
30. 11. 2023 • 09:59

Ma a bode mit stale malo ale prejme mu je

Jana Nováková
1. 7. 2023 • 10:10

Já mu to nezávidím,ale stačí ho poslouchat ve Všechnopárty jak si nenápadně říká o vstupenky na růz á představení.Když ho někdo pozve,tak on čeká až ten někdo řekne,že mu vstupenky věnuje.To je každou chvíli.Prostě nenajedenec, který tím zabezpečuje druhýho syna.Už i ten jeho nezávislý putovní trapný program.Nahlovský zemřel,rychle hledal za něj náhradu,aby mohl pořád ždímat z lidí,prachy.Je nahluchlej,lidi pořád opra­vuje,­okři­kuje,­směje se sám sobě.A to není jen můj nazor ,dokonce se o to už několikrát psalo.

Uživatel_5522193
29. 6. 2023 • 10:43

Bože tak ať má třeba milión, proč to vůbec píší? Závidí pisàlkové škváru?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.