Mrazivá zpověď dcery Schwarzeneggera: TÁTA NETVOR! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Mrazivá zpověď dcery Schwarzeneggera: TÁTA NETVOR

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger (profimedia.cz)

Když je váš otec akční hrdina, musíte mít pro strach uděláno… Anebo právě naopak! Nejstarší z potomků Arnolda Schwarzeneggera (75) Katherine (33) si z dětství vedle slavného Terminátora odnáší spíš hrůzu. Byl jí totiž teprve rok, když taťku viděla se zakrvácenou tváří.

Když se Katherine narodila, byl Arnie na vrcholu kariéry. Po premiéře svého nejslavnějšího filmu Terminátor se chystal na natáčení pokračování a přišlo mu smysluplné dceři už od útlého věku ukazovat, čím se tatínek živí. „Chtěl jsem, aby byly všechny mé děti showbyznysu postupně a pomalu vystaveny,“ prohlásila herecká legenda. „Přišlo mi to smysluplnější, než to před nimi tajit a říct jim to někdy v pubertě. Stejně by to zjistily ve školce nebo ve škole.“

Způsob, jímž potomstvu své řemeslo představil, byl ale poměrně svérázný. „Řekl jsem Marii (Shriverové, exmanželce – pozn. red.), aby na natáčení dvojky Terminátora přivedla Katherine, že se jí to bude líbit,“ zavzpomínal Schwarzenegger v rozhovoru pro magazín Cinema Blend. „Byl jí tehdy asi jeden rok.“ První, co malá holčička na place uviděla, byl její táta s napůl okrytou lebkou. „Po tváři mi tekla umělá krev, byl jsem zkrátka netvor. Katherine začala řvát, šílet a nebyla k utišení,“ směje se po letech Arnold.

Arnold: Ikonická cesta hollywoodské legendy

Video se připravuje ...

Nyní připouští, že to nebyl úplně šťastný krok. Dcerka se totiž táty docela dlouhou dobu bála a několik dnů se dokonce budila s křikem z nočních můr. „Naštěstí brzy pochopila, že to bylo jenom jako. Děti jsou splachovací.“ Podobné výchovné principy pak Schwarzenegger aplikoval i na zbývající čtyři ratolesti. „Pravidelně chodily na natáčení a viděly, jak jejich táta vyhazuje budovy do povětří, ubodává lidi k smrti a všechny tyhle podobné věci,“ nechal se slyšet. „A zatím se zdá, že to na nich žádné následky nezanechalo.“

Kulový Blesk: Arnold je muž se srdcem prasete

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.