Hvězda Survivoru Johana po plastice: Splněný sen o krásném nosu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hvězda Survivoru Johana po plastice: Splněný sen o krásném nosu

Johanka v Survivoru
Johanka v Survivoru (TV Nova)

Ačkoliv to po mnoha soutěžních zraněních letošní série Surviror vypadalo, že na operaci budou muset někteří hlavně z donucení lékařů, jedna z posledních přeživších ostrova Johanka Fabišíková (29) ji podstoupila zcela dobrovolně!

O žádné zranění v případě Johanky naštěstí nešlo. Jednalo se totiž o plastickou operaci nosu, z ryze estetických důvodů. „Tak a je to tu! Tajemství prozrazené. Každopádně sny je třeba si plnit. Ten můj jsem si nosila v hlavě 12 let,“ svěřila se Johanka na svém Instagramu.

Survivor 2023: Konec neúprosné cesty o přežití!

Video se připravuje ...

„Nějaký čas to trvalo, než jsem se odhodlala udělat první velký krok k jeho naplnění. Ale raději pozdě, než nikdy,“ dodala. Kdo by ale čekal výraznou změnu na Johančině tváři, ten se plete. „Netoužila jsem po velké změně. Trápila mě špička, hrb a neplechu dělala i šikmá osa nosu,“ vysvětlila. S finálním výsledkem rhinoplastiky a novým tvarem nosíku je už ale dle svých slov naprosto spokojená.

Survivor 2023: Co si finalisté odváží do života?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Mirka Nová
30. 7. 2023 • 15:45

Úplně rozumím, jak pro Johanu bylo důležité splnit si sen a podstoupit plastiku. Po mnoha letech váhání, jsem se nedávno rozhodla pro labioplastiku, na kterou jsem se objednala na internetových stránkách http­s://ww­w.la­bioplas­tika-praha.cz/. Bylo to náročné rozhodnutí, ale dala jsem přednost svému pohodlí a spokojenosti. Musím říct, že od té doby, co jsem absolvovala zákrok, se cítím mnohem lépe a sebevědomě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.