Neteř Terezy Maxové (51) šlape tetě na paty: Krása Sofie bere dech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Neteř Maxové šlape tetě na paty: Krása Sofie bere dech

Nestárnoucí Tereza Maxová v plavkách
Nestárnoucí Tereza Maxová v plavkách (Instagram)

Geny se nezapřou! Krása a půvab se v rodině Terezy Maxové (51) opravdu dědí. S modelingem občas koketuje nejstarší syn Tobias (22), focení módní kampaně má za sebou dcera Mína (14) a první úspěchy teď slaví i neteř Sofie (15)!

Už když se před rokem mladičká Sofie objevila se svou tetou Terezou na finálovém večeru Schwarzkopf Elite Model Look, její půvab se nedal přehlédnout. Dceru Terezina mladšího bratra Tomáše rychle zlákal do své stáje ředitel agentury Elite Saša Jány, který pro svět modelingu objevil třeba Lindu Vojtovou (37).

Tereza Maxová: Životní nápad dostala, když byla nejvíc zranitelná

Video se připravuje ...

Sofie se objevila na prvním castingu této soutěže krásy pro rok 2023 a ihned na sebe strhla pozornost. Půvabná dívka je už teď skoro stejně vysoká jako její teta, v obličeji má ale jiné rysy. Zatímco Terezu proslavil špičatý nos a ostré rty, Sofie má nos jemný a rty plné. Uvidíme, jestli jí modelingový svět padne k nohám stejně jako její tetě Tereze Maxové.

Tereza Maxová slaví 51. narozeniny v odvážných šatech: Tělo jako dělo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
norissk
19. 5. 2023 • 11:45

Kluci se povedli, to ano, ale ta neteř, co to jako je? Vždyť to vůb c není hezká holka. Obyčejná tuctovka jak Natálka od Kubelkové. Tu taky všude všemožně cpe Kubelková a holka má nohy jak sloupy, velké uši i nos a drzý, namyšlený výraz. A takhle je to všude. Herci, zpěváci i politici rvou svoje děti, všude, kde by se mohly zviditelnit. A podle toho to tak vypadá. Jen malé dětí procento na to má, aby mohly jít ve stopách rodičů.

Uživatel_973012
18. 5. 2023 • 16:24

Tuctová holka. Nic moc. Po světě běhají hezčí holky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.