Staropramen má novou reklamní tvář: Jde o hollywoodského fešáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Staropramen má novou reklamní tvář: Jde o hollywoodského fešáka!

Orlando Bloom
Orlando Bloom (D. Kundrát, M. Pátek, Instagram.com)

Do České republiky zavítal hollywoodský herec Orlandu Bloom (46) v rámci natáčení seriálu Carnival Row. Nepohyboval se ale pouze na placu, nýbrž se rozjel na kole po celé republice a poznával nejen krásy v podobě místní přírody a architektury, ale i krásy hospodské. Jako milovník českého piva se nyní rozhodl pro významný obchod.

Strávil zde několik let a měl možnost ochutnat jak českou kuchyni, tak si i pochutnat na českém pivu. Ze všech značek ho nejvíce oslovila ta smíchovská. A proto se Orlando Bloom rozhodl stát se jejím ambasadorem. „Do Prahy jsem se zamiloval, když jsem tu pár let žil a pracoval. Je to nádherné město plné úžasných lidí, ale pokud jde o pivo, je těžké je uspokojit. Staropramenu se to daří již více než sto let, což naznačuje, jak je dobrý,“ cituje britského herce server expres.cz.

Pirát na pivu: Orlando Bloom v Praze zašel na véču do hospody!

Video se připravuje ...

Kampaň se natáčela kde jinde než v Praze. Bloom je mimo jiné známý tím, že když na něco kývne, spolupráce je z jeho strany skutečně poctivá. I v případě spolupráce s pražským pivovarem se rozhodl jít více do hloubky, a bude proto probádávat i historii Staropramenu sahající až do roku 1867.

Elizabeth Kopecká: Na její koncert přišel Orlando Bloom. Jsou stále v kontaktu?

Video se připravuje ...

Svůj vřelý vztah k Praze a jejímu pivu by měl popisovat v reklamních spotech, v nichž odhalí i některá dosud neznámá fakta o pivovaru. „Orlando je pro Staropramen ideálním partnerem: je to mistr svého oboru, stejně jako naši sládci, a k Praze má zvláštní vztah,“ vyjádřila se k slibné spolupráci Debbie Macková, ředitelka pivních značek Molson Coors pro Evropu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.