Belohorcová & Hájek: Utratili pět milionů! A tají za co! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Belohorcová & Hájek: Utratili pět milionů! A tají za co!

Belohorcová s Hájkem se chtějí na jaře vzít, na tu dobu chystají i otevření svého nového obchodu!
Belohorcová s Hájkem se chtějí na jaře vzít, na tu dobu chystají i otevření svého nového obchodu! (Aha! - Dalibor Puchta)

PRAHA – Sexbomba Zuzana Belohorcová (31) a její snoubenec, podnikatel Vlasta Hájek (32), mají tajemství! Oba milenci totiž v Praze hodlají otevřít nový obchod. S čím, to ale zatím tají!

„Podepsali jsme se Zuzkou v Paříži kontrakt na jednu velice luxusní značku oblečení,“ říká Hájek s tím, že k tomu účelu založili i firmu, ve které budou mít oba poloviční podíl.

Tajemná značka se podle nich řadí někam mezi Pradu a Dolce Gabanu a oběma milencům a pracovním partnerům se líbila natolik, že za její zboží pro chystaný pražský obchod utratili už 164 tisíc eur, což je v přepočtu téměř pět milionů korun.

„Otevření plánujeme na únorbřezen. Tváří dámské kolekce bude Zuzka, vhodného muže hledáme. Oblečení je pro movité zákazníky a musí ho reprezentovat úspěšná tvář. Vhodný by byl třeba Jiří Langmajer, Jiří Bartoška nebo Marek Vašut. Pár tipů už máme, uvidíme, koho nám nakonec Paříž schválí. Ale budete koukat,“ slibují Belohorcová s Hájkem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.