Karel Gott (†80): Třetí vnouče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Karel Gott (†80): Třetí vnouče!

Dcera Karla Gotta má třetího syna.
Dcera Karla Gotta má třetího syna. (Marek Pátek, archiv Lucie Valčíkové)

Do třetice všeho dobrého. Druhorozená dcera Karla Gotta (†80) se o Velikonocích stala potřetí matkou. Po Vojtovi (12) a Jendovi (10) má Lucie (35) třetího syna. Slavíkovi by se jistě líbilo, jak se Lucka v rodině samých žen postarala o mužské potomky.

Dva roky po svatbě s Lukášem Valčíkem (30) jich je zase o jednoho víc. Jak se nyní bude hodit, že se kluci už rok starají o sestřičku Nelinku! Jejich tatínek a maminčin první manžel, kuchař Jan Kovařík (42) si ji pořídil po rozvodu s Lucií s novou přítelkyní Evou. A Vojta a Honzík jsou skvělé chůvičky!

Gratulace potěšila

„O víkendu jsem viděla v Motole Ivanu Gottovou, její matku Blanku Krejčí a Charlotte Ellu i s Nellou Sofií,“ napsala deníku Aha! čtenářka. „Všechny byly náramně veselé, šly určitě za Lucií Gottovou,“ dodala bystrá pozorovatelka. Podle ní rodila Lucie právě v vpražském Motole. Sama Lucie se k porodu nechce vyjadřovat. „Nejsem žádná veřejně známá osoba,“ tvrdí.

Dominika Gottová: Na tátu si vzpomenu při dobrém jídle a při písni Pro tebe

Video se připravuje ...

Chce prý své štěstí prožívat pouze s rodinou. Nicméně ji gratulace Aha! pochopitelně potěšila. Možná tím víc, že velikonoční novorozeňata prý čeká šťastný život.

Lucie se s Lukášem seznámila jako moderní žena na internetu. „Beru ten vztah vážně,“ řekla v listopadu 2021 po utajované svatbě. A dokazuje, že to myslela a myslí opravdu vážně.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.