Kuka a Dlouhá definitivně od sebe? Krach vztahu po 25 letech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kuka a Dlouhá definitivně od sebe? Krach vztahu po 25 letech

Renata Dlouhá potvrdila rozpad vztahu s Kukou
Renata Dlouhá potvrdila rozpad vztahu s Kukou (pro Aha! – Marsfoto/Vlastimil Vacek)

Léta platili za stabilní pár české sportovní scény, teď je ale všechno jinak! Bývalá moderátorka sportovních novin, Renata Dlouhá (51), potvrdila rozchod s útočníkem pražské Slavie, Pavlem Kukou (54). 

Okolnosti rozpadu sportovního páru nejsou známy, Kuka byl však spatřen na akci v Lucerně s neznámou blondýnkou. „Naše cesty se rozdělily. Tu slečnu, která ho doprovodila do Lucerny, neznám,“ přiznala Expresu Dlouhá, která moderování v posledních letech vyměnila za kantorský stůl a už několik let učí na základní škole. Onou neznámou kráskou má být dle eXtra.cz Eva Kadlecová (33), tedy dcera fotbalového reprezentanta Miroslava Kadlece (58).

Bývalí partneři, které svedlo účinkování Renaty v televizi Nova, spolu mají dvě dospělé děti, Anetu a Tomáše, část života prožili také kvůli sporotvní kariéře Kuky v Německu, kam odešli v roce 1997. 

ANKETA fotbalových osobností: Slavia od top úrovně není daleko

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.