Zpěvačka Selena Gomezová ve svatebním! Má to ale háček | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěvačka Selena Gomezová ve svatebním! Má to ale háček

Ve svatebních šatech vypadala jako princezna.
Ve svatebních šatech vypadala jako princezna. ( Profimedia.cz, Instagram)

Zpěvačka Selena Gomezová (30) všem vyrazila dech, když se procházela po New Yorku v bílé svatební róbě. Slušely jí ovšem neskutečně, až se chce říct: Holka už je zralá na vdávání! Jenže Selena vdanou paní ještě není...

To, že je nyní v trendu prozrazuje také zpěvaččina početná základna fanoušků na Instagramu. Momentálně je se 402 miliony sledujících nejoblíbenější ženou světa. Ti všichni si rádi lámou hlavu nad tím, zda opět někomu nevěnovala svoje srdce. Odpověď je však momentálně asi moc nepotěší. V lednu se sice spekulovalo, že je pohromadě se zpěvákem skupiny The Chainsmokers Andrewem Taggartem (33), jenže Selena tyto fámy na TikToku 15. března razantně vyvrátila.

Deset mužů, se kterými randila Selena Gomez!

Video se připravuje ...

„Nesnáším, když dívky říkají: ‚Ten můj vysněný ani neví, že existuji.‘ Holky, ten můj vysněný snad neexistuje vůbec!“ Video také doprovodila popiskem: „Stále ho hledám...“ Svatební šaty v New Yorku tak oblékla jen pro natáčení natáčela dalších částí seriálu Jen vraždy v budově. Za každý natočený díl kasíruje honorář přes 13,2 milionu korun.

Jen vraždy v budově: Tři cizinci, kteří sdílejí posedlost skutečným zločinem, se náhle sami v jednom ocitnou. 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.