Muzikálový boss Lichtenberg slavil 60: HVĚZDY HO ZAHRNULY DARY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Muzikálový boss Lichtenberg slavil 60: HVĚZDY HO ZAHRNULY DARY

Oldřich Lichtenberg
Oldřich Lichtenberg (Blesk:Foto CNC: Marek Pátek)

Dar od muzikálové hvězdy Josefa Vágnera (32) nešel zabalit, ani hodit do dárkové tašky. Pepa věnoval totiž svému principálovi z Divadla Broadway, producentu Oldřichu Lichtenbergovi, k šedesátinám olivovník. Oslava se konala v Průhonicích, kde Olda bydlí a kde má restauraci U slepiček.

Speciálně naroubovaný strom, který vydrží mráz až do minus 12 stupňů, měl Oldovi připomenout Řecko. „Mám v Řecku domek, Vágnerovi taky. Teď si tady lámu hlavu, co s tím dárkem, který váží asi tři sta nebo čtyři sta kilo, udělám. Těším se, až bude mít Pepa pětatřicátiny, protože to mu já pro změnu koupím kokosovou palmu,“ smál se oslavenec. Táta Karel Vágner a maminka Katina to měli na oslavu blízko, protože bydlí v Průhonicích.

Oldřich Lichtenberg: S Žilkovou pomohou ukrajinským umělcům! Jak?

Video se připravuje ...

„Jsem tam moc ráda, protože hraju se samými mladými lidmi, je to příjemné, člověk se hned cítí mladší,“ řekla Jarka Obermaierová (76). Na své si přišli milovníci tataráku i guláše, grilovaného masa, k dispozici byl i studený bufet, pivo a víno teklo proudem.

Kdo byl pozvaný?

Na oslavě byli nejen lidé ze showbyznysu. „Pozval jsem taky spolužáky a kolegy z právnické fakulty i profesory, sousedy. Prostě ty, které mám rád,“ řekl deníku Aha! producent.

Oldřich Lichtenberg Jr. na posledním rozloučení se Zagorovou: Měla vliv na celou moji generaci

Video se připravuje ...

Zdravá Bohdalka

Mezi gratulanty nechyběla už uzdravená Jiřina Bohdalová (91) se svými vnuky, zpěvák Petr Kolář (55), herečka Veronika Žilková (60) a režisér Filip Renč (57). Přišli zkrátka všichni, kdo na Broadwayi působí.



Přečtěte si
mika
13. 3. 2023 • 10:37

tak hlavně že tam nechyběla Jiřinka....už jsem se lekla, že chyběla. Neskutečnéééé.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.