Sexy Kobzanová: Svádí v šatech za 30 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexy Kobzanová: Svádí v šatech za 30 tisíc!

Diana Kobzanová odhalila po Silvestru své křivky v nových šatech z Paříže. Jejich cena je třicet tisíc korun.
Diana Kobzanová odhalila po Silvestru své křivky v nových šatech z Paříže. Jejich cena je třicet tisíc korun. (Majka Votavová)

PRAHA – Diana Kobzanová (25) opět šokuje! Vrhla se totiž na propagaci svůdných večerních šatů od francouzské společnosti Faust, která s mottem »věčné mládí« právě přichází do České republiky.

Diana Kobzanová (25) opět šokuje! Vrhla se totiž na propagaci svůdných večerních šatů od francouzské společnosti Faust, která s mottem »věčné mládí« právě přichází do České republiky.

Při pohledu na Dianu a její odhalené křivky je jasné, že »koktejlky«, které v průměru stojí od 13 do 32 tisíc korun, dostanou snad každého muže. „Mně se ty šaty moc líbí. Měla jsem jich na sobě desítky. Jen to focení bylo náročné. Strávila jsem v ateliéru několik dlouhých dní. A stát pořád na »jehlách«, to není sranda,“ svěřila se deníku Aha! Diana, která se dokonce stala tváří společnosti Faust. „Ty šaty jsou třeba z ručně malovaných látek, vyšívané nebo pošité perlami,“ říká Kobzanová. To, jestli Diana v některém modelu z Paříže překvapí na nejbližší společenské akci svého přítele Tomáše Peteru, ale neprozradila.

Modelka se krátce před focením kolekce francouzských šatů vrátila z týdenní dovolené, kterou strávila se svojí maminkou Dobrou (50) ve Spojených arabských emirátech. Na zpáteční cestě z Dubaje si ale 182 centimetrů vysokou Dianu vyhlédli na letišti celníci a kontrolovali jí zavazadla, jestli náhodou nevyváží něco zakázaného. Nakonec všechno dobře dopadlo a modelka mohla i se svojí mámou odletět zpět domů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.