Karel Šíp po smrti Pepy Náhlovského (†72): NOVÁ TOVÁRNA NA PENÍZE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karel Šíp po smrti Pepy Náhlovského (†72): NOVÁ TOVÁRNA NA PENÍZE!

Jedna z posledních Minipárty, kde se ještě po Šípově boku objevil Josef Alois Náhlovský.
Jedna z posledních Minipárty, kde se ještě po Šípově boku objevil Josef Alois Náhlovský. (Foto ara)

Zájezdová talk show Minipárty se stává čím dál větším trhákem! Na řadě míst Česka je na Karla Šípa (77) takřka vyprodáno, jinde je ještě pár míst v prodeji. Pořad se tak pro populárního baviče stal po jeho televizní Všechnopárty dalším strojem na peníze, který bezvadně funguje i po smrti jeho parťáka Josefa Aloise Náhlovského (†72).

Toho Šíp v rámci Minipárty zpovídal do loňského jara, než Náhlovský zemřel. Pak bavič změnil koncepci. Přibral jiného parťáka, který se stal moderátorem pořadu.

V roli hosta

Nová sezona Minipárty začala 16. února v Jindřichově Hradci, do června pak Šípa a herce Jiřího Bláhu (36), který ho během večerů zpovídá, čeká ještě 15 zastávek. „Máme velký úspěch a dělá nám to radost,“ svěřil se nadšeně Šíp. „Jirka se stal de facto moderátorem a já odpovídám na jeho otázky, stejně tak i na otázky diváků,“ dodal.

Do pěti set

Ceny vstupenek na Minipárty se pohybují od 250 do 500 Kč. Záleží na městě a regionu. Nejbližší zastávkou bude pro oba pány ve středu 8. března Lomnice nad Popelkou, kde zůstává v prodeji desítka vstupenek. Např. talk show v sále pro 400 lidí může vydělat při průměrné ceně vstupenky 350 Kč celkem 140 000 Kč. Po odečtení nájmu (většinou jde o cca 25 000 Kč, pozn. red.) tak může Šípovi a Bláhovi zůstat za jednu zastávku cca 115 000 Kč, které si pak domluveným poměrem rozdělují. A to není za malý zábavný pořad vůbec malá částka!

Další turné

Pořadatelská agentura VM ART production kvůli úspěchu talk show už začala chystat podzimní turné. To by mělo začít 7. září v Plzni a dále bude pokračovat např. do Ústí nad Labem nebo Sušice.

Nejbližší zastávky Minipárty...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.