Pavla Charvátová: Návrat na obrazovku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pavla Charvátová: Návrat na obrazovku

Pavla Charvátová
Pavla Charvátová  (: archiv)

PRAHA – Exmoderátorka Televizních novin Pavla Charvátová (32) už nechce čekat na slibovaný pořad na Nově. Teď si dala jasnou podmínku: Buď jí dají v televizi konečně prostor, a nebo půjde jinam! Prý má nabídku z České televize.

Exmoderátorka Televizních novin Pavla Charvátová (32) už nechce čekat na slibovaný pořad na Nově. Teď si dala jasnou podmínku: Buď jí dají v televizi konečně prostor, a nebo půjde jinam! Prý má nabídku z České televize.

Charvátovou před časem vyhodili z postu moderátorky Televizních novin, ale slíbili jí jiný pořad. Ale ten stále není. A v kuloárech se již proslýchá, že by ji ráda uvítala Česká televize. „Nemůžu vám tyto spekulace potvrdit. S vedením televize Nova je uzavřena určitá dohoda, o které nemám informaci, že by byla změněna, a já osobně jsem v zaměstnaneckém poměru v televizi Nova,“ řekla nám mnohoznačně Charvátová.

„Pavla Charvátová je stále členem týmu zpravodajství televize Nova, ale jak už je známo, v budoucnu by se měla objevit v některém z připravovaných projektů. Kdy to bude a o jaký pořad půjde, nemůžu ještě prozradit,“ uvedla mluvčí televize Nova Veronika Šmítková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.