Karel Černoch (†64): Válka i po smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Karel Černoch (†64): Válka i po smrti!

Karel Černoch
Karel Černoch (: archiv)

PRAHA – Ani smrt otce Terezy Černochové (24), zpěváka Karla Černocha (†64), který před týdnem podlehl rakovině, neusmířila rozhádané členky kdysi úspěšné dívčí skupiny Black Milk!

Ani smrt otce Terezy Černochové (24), zpěváka Karla Černocha (†64), který před týdnem podlehl rakovině, neusmířila rozhádané členky kdysi úspěšné dívčí skupiny Black Milk! „Nekondolovala jsem jí,“ přiznává Tereza Kerndlová (21), zatímco Helena Zeťová (27) o své truchlící exkolegyni raději úplně zarytě mlčí!

„Kondoloval můj otec za celou naši rodinu,“ svěřila se Kerndlová, která tak přiznala, že jí samotné bývalá kolegyně nestála ani za telefonát. Důvod by se našel: Kerndlová dodnes nemůže Černochové odpustit, že při sporech v Black Milk stála za Zeťovou.

Ta na naši otázku ohledně kondolence vůbec neodpověděla, i když jsme jí zaslali otázku i SMS, která jí byla doručena. Že by měla příliš práce s rychlým vymýšlením soustrastné zprávy pro Černochovou, na kterou možná úplně zapomněla?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.