Vystoupení Rihanny 9 měsíců po porodu: Znovu těhotná, ale i nechutná | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vystoupení Rihanny 9 měsíců po porodu: Znovu těhotná, ale i nechutná

Těhotná Rihanna na vystoupení na Super Bowlu
Těhotná Rihanna na vystoupení na Super Bowlu (Reuters)

Rihanna (34) se po víc než čtyřech letech rozpomněla, že je také zpěvačka a živě vystoupila na pódiu. A příležitost dostala milionovou – organizátoři jí svěřili poločasovou show Super Bowlu, tedy finále ligy amerického fotbalu (Kansas v něm porazil Philadelphii (38:35), kterou zpravidla sleduje přes 100 milionů Američanů!

Pro ně si přichystala nejen směsku svých největších hitů v působivém aranžmá, v němž se na lanech snesla zpod střechy stadionu v Glendale, ale i jedno překvapení. „Budu mít překvapivého hosta,“ mlžila předem. Brzy ale bylo jasné, kam mířila – pod rudým overalem se jí zjevně rýsovalo těhotenské bříško!

Zeman se stěhuje do vily za 25 mega! Týden zavalená žena přežila. A Rihanna odhalila tajemství

Video se připravuje ...

Jen 9 měsíců po porodu synka (jeho jméno dosud tají!) je v očekávání podruhé, což potvrdil její agent. Diváky však zaskočila i poněkud křečovitou snahou dostát úloze provokatérky, a tak si při zpěvu sahala do rozkroku i mezi půlky, aby si následně očichala a olízala ruku...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.