Brzobohatý bez šance: Totální amatér, soudí Písařovicová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Brzobohatý bez šance: Totální amatér, soudí Písařovicová

Pro Ondru vše, ale tohle Daniela vylučuje!
Pro Ondru vše, ale tohle Daniela vylučuje! (ara)

Čtyřiačtyřicetiletá Daniela Písařovicová je žena mnoha talentů. Je nejen vyhledávanou moderátorkou, ale už i také herečkou a dabérkou. A spolu s Ondřejem G. Brzobohatým (40) dokonce nazpívali duet. Co by řekla na roli v jeho muzikálu?

„Ne, to ne! To není fakt moje parketa. Herecky bych na to neměla. Vždyť si vezmi, jak jste tam všichni profesionální v Hudebním divadle v Karlíně. Do toho by přišel totální amatér, který má rozsah asi tak jednu oktávu," kategoricky Daniela Písařovicová vyloučila možnost účinkování v muzikálu svého partnera. Sebekritika ovšem není zcela na místě. Spolu s Ondřejem G. Brzobohatým si totiž už zapěli, jak přiznala Adéle Gondíkové (49) na Dvojce. 

Písařovicová o vztahu s Brzobohatým: Záludnosti soužití s Ondřejem!

Video se připravuje ...

„Film se jmenoval Slovo a že k tomu režisérka napsala texty. Že by si z radosti chtěla vydat soundtrack a Ondru napadlo, že tu jednu písničku, protože to bylo postavené jako duety, jsme si spolu zazpívali. Takže jsme si to zazpívali. Natáčela jsem to asi v jedenáct hodin v noci. V noční košili a byla jsem u toho strašně nervózní. On si myslel, že když mi to zahraje jednou, že mu to okamžitě zazpívám. Tak takhle to samozřejmě nebylo," přiznala sympatická moderátorka. 

Daniela Písařovicová: Proč moderovala v cizích botách?

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
ELLA Průšová
14. 2. 2023 • 21:10

V jakém jeho muzikálu? Vždyť to jsou zmršený bezva filmy! On je už trapnej, hlavně ať si nezapomene vyhrnout rukávy u toho komediantského blýskavého saka! To je úroveň.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.