Lamač dívčích srdcí Shia LaBeouf (36): JE Z NĚJ ŽENA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lamač dívčích srdcí Shia LaBeouf (36): JE Z NĚJ ŽENA!

Tak schválně, vidíte tu lamače dívčích srdcí?
Tak schválně, vidíte tu lamače dívčích srdcí? (Foto ara)

Sněhobílé korzetové šaty, zlatá kabelka, náhrdelník i náušnice, boty na vysokém podpatku a výrazné líčení. Na té dámě mohli všichni oči nechat. Má to ale jeden háček! Jde totiž o chlapa. O amerického herce a delikventa Shiu LaBeoufa (36)!

Tvůrci snímku Megalopolis, v němž se Shia promění v antickou bohyni, si na líčení dali záležet. A navíc – koho by napadlo, že si oscarový režisér Francis Ford Coppola (83) vybere do svého týmu herce, který čelí nařčení ze sexuálního obtěžování?

Tragédie 11. září...

Film Megalopolis měl vzniknout už v roce 2001. Krátce před natáčením, 11. září, ale Ameriku ochromil teroristický útok, přípravy tak byly pozastaveny. Příběh vypráví osud architekta, který se po živelní katastrofě snaží zrekonstruovat utopickou verzi New Yorku, a tak by snímek s takovou tematikou byl v kinech krajně nevhodný.

Blesk Podcast: Depp a Heard jako show roku. Oběťmi se stali oba

Video se připravuje ...

Od tragédie uplynula řada let a producenti dali natáčení zelenou. Režisér Coppola povolal zvučná jména Hollywoodu (mj. třeba Zendayu, Aubrey Plazovou nebo Jona Voighta) a rozjel velkolepou show. Překvapivě nechybí ani Shia LaBeouf, kterého v dubnu čeká soud v kauze sexuálního obtěžování.

Prsa má svoje

Ale roli dostal zajímavou. Během natáčení v Atlantě se po place promenádoval v převleku za antickou dámu. Za kostým by dostal jedničku s hvězdičkou, ovšem povšimněte si těch precizních detailů! Shia má dokonce i manikúru! „Vizážista si s tím dal velkou práci,“ prozradil zdroj z natáčení. „Použil korektor, aby mu zakryl jeho silné obočí, a vampy rtěnku.“ Zajímavé je, že ho kostyméři nevybavili vycpávkami prsou nebo boků. Prý proto, aby co nejvíce vynikla LaBeoufova přirozená ženská stránka. Že by skutečně platilo pravidlo, že v každém muži je kousek něžného pohlaví?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.