Pavel Bobek: Kolaps! Ale pak... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Pavel Bobek: Kolaps! Ale pak...

PRAHA – Pavel Bobek (70) už je z nemocnice doma! Zpěváka, kterého v sobotu odpoledne musela záchranka odvézt do Vojenské nemocnice v Praze-Střešovicích s podezřením na mozkovou mrtvici, nakonec propustili do domácího ošetřování ještě týž den pozdě večer.


„Jednalo se o kolaps, způsobený zřejmě špatným dávkováním některých léků, které pan Bobek užívá. Přestože to zpočátku vypadalo mnohem vážněji, jeho stav se rychle zlepšil natolik, že nebylo nutné, aby v nemocnici zůstal. Jedinou komplikací zůstávají pohmožděné kosti v ruce, které si způsobil právě pádem při kolapsu,“ prozradil deníku Aha! zdroj z nemocnice.

S vážnými zdravotními problémy se zpěvák poprvé setkal přede dvěma lety, kdy mu praskl vřed na dvanácterníku a způsobil otravu krve. Tehdy byl jeho stav kritický, Bobek strávil dva týdny v umělém spánku a po probuzení ztratil hlasový rozsah. Koncertovat začal znovu až letos.


Autor: (mac)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.