Zora Jandová – Zdeněk Merta: Manželství jen naoko! Ty jeho nevěry... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zora Jandová – Zdeněk Merta: Manželství jen naoko! Ty jeho nevěry...

PRAHA – Zpěvačka Zora Jandová (49) a hudebník a skladatel Zdeněk Merta (56) – manželství jen naoko? Zřejmě ano! „Jsme jen normální lidé a krizovky se nám nevyhýbají,“ přiznala deníku Aha! Jandová a zřejmě narážela na letní flirt svého muže s neznámou milenkou.


Manželství drží jen kvůli dětem

Zora Jandová: »Až budou naše dcery brečet a trápit se, pak teprve…«

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteMladou brunetu si Merta přivezl na filmový festival do Karlových Varů. Nevěru po třiceti letech manželství jako by Zora Jandová považovala za zcela normální. Nebo jí nic jiného nezbývá, jestli chce udržet pohromadě rodinu?

Se Zdeňkem Mertou má Jandová dvě dcery – Esterku (6) a Viktorku (16). „Až budou mít naše děti kruhy pod očima, až se budou trápit a budou brečet, pak teprve můžete říct, že se něco děje,“ říká mnohoznačně k situaci v rodině Zora Jandová.

„Co se děje venku, to je jiná věc, ale co se děje v naší domácnosti, to zůstává zavřené u nás doma, takže je důležité, aby se měli rodiče doma rádi a hlavně milovali své děti,“ nepřímo potvrdila Jandová dost prapodivný vztah, který se jen kvůli dětem tváří jako harmonické manželství. Kliknutím zvětšete

Zora Jandová tak zřejmě moc společných chvil se svým manželem, hudebníkem Zdeňkem Mertou, nezažívá. „Teď ten prosinec už je ale vyklidněný a docela pohodový,“ krčí rameny Jandová.


Autor: (kre)
Foto Aha! – David Kundrat

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.