Britka se živí svou vrozenou anomálií: Dvě vaginy jí sypou majlant | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Britka se živí svou vrozenou anomálií: Dvě vaginy jí sypou majlant

O své anatomické anomálii, kterou lékaři označují jako uterus didelphys, se dozvěděla v šestnácti od gynekologa.
O své anatomické anomálii, kterou lékaři označují jako uterus didelphys, se dozvěděla v šestnácti od gynekologa. (Foto Twitter, Mme Miim)

Když se Annie Charlotte (23) v pubertě dozvěděla, že má dvě pochvy, pořádně to s ní zamávalo a rodina o ni měla strach. Za pár let se ale přestala stydět, a to naprosto – začala svou vrozenou poruchu předvádět na internetu.

O své anatomické anomálii, kterou lékaři označují jako uterus didelphys, se dozvěděla v šestnácti od gynekologa. Prý to nebral nijak hrozně, zatímco ona – docela pochopitelně – šílela. „Podpora ze strany zdravotníků byla strašná – emoční, ale i fyzická,“ svěřila se kanálu Truly. Nedokázala se o tom bavit ani s matkou, kupodivu ji ale svým způsobem utěšilo, když se jí bratr smál, že je mutant.

Uterus didelphys.

Odpor ke svému tělu překonala až po pár letech. „Když jsem chodila na vejšku, jeden večer jsem prostě zahlásila: ‚Mám dvě k*ndy! a všichni reagovali, jak je to hustý,“ popisuje Annie. Takže z toho napřed měla konverzační téma na večírky. „Kamarádka mi říkala, proč to nepředvádím. Nenapadlo mě, že by to lidi zajímalo. ‚Jsi úplně pitomá, je to tak cool!‘ přemluvila mě.“ 

A tak se přihlásila na internetovou platformu OnlyFans, kde se dá platícím odběratelům předvádět libovolný exkluzivní materiál včetně erotiky. Teď má na různých sociálních sítích desetitisíce sledujících a za měsíc dokáže vydělat až ke dvěma milionům Kč – za dva roky dohromady bezmála 30 milionů!

Rakousko-německá televizní hvězdička s gigantickými prsy si zahrála na Pamelu v Pobřežní hlídce...

Video se připravuje ...

„Fakt mě to baví, tradiční práci si už nedokážu vůbec představit,“ prohlašuje. „Vždycky jsem chtěla být herečkou, tohle je asi nejblíž, jak se k tomu dostanu.“ Ani se sexem v osobním životě nemá problém. „Všichni partneři byli zvědaví, žádnou špatnou reakci jsem nezaznamenala – jen spousty otázek,“ cituje ji deník Sun.

Zvládne mít děti?

Annie Charlotte má dvě dělohy, jednu sadu vaječníků. Doktoři si nejsou jistí, jak by zvládla těhotenství – možná by nebylo dost místa, aby dítě donosila plných devět měsíců, a musela by na císařský řez. Teoreticky by ale mohla být těhotná dvakrát naráz.

Přečtěte si
svatka soperova
11. 2. 2023 • 14:37

Otázka: ví autor tohoto článku, jaký je rozdíl mezi vagínou a dělohou????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.