Pavel Zedníček: Budu ženská! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pavel Zedníček: Budu ženská!

Jana Paulová si s Pavlem Zedníčkem v nové hře vyzkoušejí i role opačného pohlaví.
Jana Paulová si s Pavlem Zedníčkem v nové hře vyzkoušejí i role opačného pohlaví.

PRAHA – Pražské Divadlo Kalich krátce po Novém roce uvede nejenom obnovené muzikály ze své sbírky, ale i zbrusu novou činohru Záhadná Irma!


A v ní si střihne hlavní role nerozlučná dvojice Jana Paulová (52) s Pavlem Zedníčkem (58), které během hry čeká kromě změny pohlaví i pořádná běhavka!

Oba herci se totiž podělí dohromady o osm rolí, takže jejich sprinty do šatny a zpět na prkna budou muset být opravdu bleskové. „Já i Jana tam máme každý po čtyřech rolích, takže je to opravdu celkem náročné, ale zase nás to hrozně moc baví. Ta hra na nás působí sympatickým dojmem a navíc se to tam hemží samými upíry a vlkodlaky,“ svěřil se Zedníček, který tvoří s Paulovou už takřka nerozlučnou dvojici. Kliknutím zvětšete„Zatím se v příběhu striktně držíme scénáře, ale až si ta hra »sedne«, tak asi zase začneme dělat takové ty naše »kravinky«,“ smál se Čmaňa.

Ten navíc musel před Vánocemi na zkouškách pořádně zamakat, protože před premiérou hry na začátku ledna chtěl stihnout ještě krátkou dovolenou. „Na Vánoce jsem přivezl rodiče do Prahy a teď pojedeme do exotického tepla,“ těší se Čmaňa na prázdniny se svou přítelkyní Hankou Kousalovou.


Autor: VOJTĚCH KRISTEN
Foto pro Aha! – Divadlo Kalich

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.