Zemřela zpěvačka hitu, který umí broukat každý: Poslední sbohem pro... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Zemřela zpěvačka hitu, který umí broukat každý: Poslední sbohem pro...

Ze snímku Flashdance
Ze snímku Flashdance (cara)

Když na začátku devadesátek nazpívala kultovní skladbu What A Feeling, zbořila světovou hitparádu, nyní si svět zpívá naposled. Irene Cara v šedesáti třech letech zemřela...

Zpěvačku, jejíž okolnosti smrti zatím nejsou známy, našli bez známek života v jejím sídle na Floridě. Úmrtí už oficiálně potvrdila i její mluvčí Judith Moose. „S velkým zármutkem jménem naší rodiny potvrzuji odchod Irene Cary. Příčina smrti zatím není známá, zveřejníme ji, jakmile to bude možné. Sami jsme v šoku,“ uvedla Moose ve svém tiskovém  prohlášení s tím, že tentokrát je zpráva, bohužel pravdivá. Narážela tak na poplašné zprávy o skonu zpěvačky, které se objevily jen několik dní před její smrtí v médiích.

Rodačka z Bronxu, Irene, zůstane neodmyslitelně spjata se snímkem Flashdance, za jehož soundtrack si odnesla Oscara, neméně úspěšný byl i její muzikál na stejné motivy Fame. 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.