Smrt majitelky (†71) šperkařství Tiffany: Záhadný pád z lodi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Smrt majitelky (†71) šperkařství Tiffany: Záhadný pád z lodi

 (Foto Instagram, Profimedia.cz )

Majitelka turecké divize světoznámé šperkařské značky Tiffany Dilek Erteková (†71) je po smrti! Za záhadných okolností spadla uprostřed noci z výletního parníku do oceánu! Tragédii provázejí podezřelé okolnosti.

Movitá byznysmenka si se švýcarským milencem (74) vyrazila na romantickou plavbu luxusní výletní lodí Norwegian Spirit. Skončila však obrovskou tragédií: Erteková 26. října ve tři ráno cestou k tichomořskému souostroví Tahiti přepadla přes palubu a zmizela v širém oceánu! Úřady předpokládají, že je po smrti, její tělo nebylo vůbec nalezeno. Celá záležitost je ale krajně podezřelá. Gokce Atuk, syn Ertekové, tvrdí, že ze sejfu v její kajutě záhadně zmizely matčiny drahocenné šperky!

Podezřelé okolnosti

Záběry z bezpečnostní kamery navíc dokazují, že se podnikatelka do vody zřítila kolem třetí hodiny ráno, její přítel (74) ale zmizení partnerky nahlásil až o 20 hodin později! Její rodina proto trvá na tom, aby policie švýcarského milence pořádně proklepla. Po tři dny, než loď dorazila na Tahiti, byl Švýcar držen v oddělené kalutě pod dohledem posádky, na ostrově jej dlouze vyslýchala policie. Nic pro vznesení obvinění ale neodhalila, a tak byl cizinec propuštěn. Následně se vrátil do Švýcarska.

Vysoké zábradlí

Také podle expertů je podnikatelčin pád přinejmenším zvláštní. Žena totiž měřila jen 155 cm a nedává jim proto smysl, že by přes zábradlí o výšce 92 cm přepadla jen tak nešťastnou náhodou. „Je opravdu těžké vypadnout z tohoto typu parníku,“ uvedl kapitán lodi Mustafa Can pro turecká média.

Přečtěte si
Novotna Jirina
12. 11. 2022 • 04:46

Jmenuji se Hana Solcová z Praha Česká republika, na této stránce jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl jsem se kontaktovat jeho e-mail, byl jsem překvapen, když jsem mu dal dokument, o který požádal, najednou mi byla schválena půjčka 350 000 Kč, takže nikdy jsem nevěřil, že vše funguje. Byla mi připsána půjčka ve výši 350 000 Kč, prosím poraďte každému, kdo potřebuje půjčku, aby se obrátil na tohoto soukromého věřitele s žádostí o půjčku prostřednictvím e-mailu: novot­naji­rina3­2@gma­il.com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.