Modelka Karolína Mališová se sestrou: Pořádně žhavé duo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Modelka Karolína Mališová se sestrou: Pořádně žhavé duo!

Karolína Mališová se chlubí krásnou sestrou
Karolína Mališová se chlubí krásnou sestrou (Instagram)

Ostrov Tenerife se musí otřásat v základech. Karolína Mališová (25) vyrazila nachytat před zimou ještě trochu bronzu a doprovod dělá modelce neméně krásná sestra Kateřina. Tyhle holky se zkrátka povedly.

Blonďaté modelce roste doma pořádná konkurence. Z fleku by mohla mladší Katka pózovat před blesky fotoaparátů. „Velká a malá ségra. Náš vztah je jako Tom a Jerry,“ napsala Česká Miss Earth 2015 ke společnému snímku z jednoho z Kanárských ostrovů. Zatímco Karolína zahalila svou dokonalou postavu do plavek s vysokým pasem, Kateřina zvolila pořádně sexy model, ve kterém vynikly její ženské křivky.

Misska Karolína Mališová ukázala zadeček! Šaty odhalily víc než chtěla?

Video se připravuje ...

Uvidíme, jestli brunetka půjde ve stopách slavnější sestry, která není jen pouhým ramínkem na šaty. Karolína je inženýrkou a nebojí se mluvit ani o alopecii, která ji postihla – naopak! O vypadávání vlasů mluví velmi otevřeně a dodala odvahu už mnoho ženám se stejnou diagnózou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.