Bezohledný a nebezpečný Karel III.? Ze slov věštkyně mrazí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bezohledný a nebezpečný Karel III.? Ze slov věštkyně mrazí

Pohřeb královny Alžběty II. - Karel III.
Pohřeb královny Alžběty II. - Karel III. (Reuters)

Po skonu královny Alžběty II. (†96) zdědil britský trůn její syn, nyní již král Karel III. (73), jehož čeká nelehký úkol. Jeho maminka byla po 70 let své vlády panovnicí, jež se snažila sjednocovat, udržovat dobré vztahy a celkově byla vnímána jako symbol Anglie. Mnozí nevěří tomu, že nový král dokáže jít v jejích šlépějích. Jaké jsou jeho vladařské vyhlídky?

Na královský titul čekal Karel III. velmi dlouho a dočkal se ho až ve svých třiasedmdesáti letech. Ačkoli zdědil královský trůn, momentálně si prochází smutným obdobím, které může mít podle věštkyně Daniely Paculíkové neblahý vliv na jeho budoucí kroky.

Král Karel III. v Ediburghu u rakve své matky, královny Alžběty II.

Video se připravuje ...

„V současnosti je v kritickém cyklu roku, kdy by měl více analyzovat a přeorientovat se. Radikální změny s sebou často přináší zármutek a bolest, které paradoxně mohou vést k bezohledným krokům a rozhodnutím,“ myslí si Daniela, která se ve věštbě zaměřila i na Karlův vyšší věk. „Na svůj post čekal rekordně dlouho a mnohé plány zřejmě nestihne zrealizovat,“ konstatovala věštkyně pro slovenský server Pluska.

Na rozdíl od své maminky figuroval Karel III. v několika královských skandálech. Tím největším je určitě vztah a následný rozvod s princeznou Dianou (†36), kterou nahradila Camilla Britská (75). Jeho milostný život a přístup k Dianě ho stál řadu příznivců, a třebaže již někteří na tuto životní kapitolu zapomněli, jiní královské rodině tragický konec princezny Diany stále připomínají.

Na zdraví našich chotí a milovaných žen aneb Příběhy královských milenek

Video se připravuje ...

S temnějšími momenty Karlova života úzce souvisí i jeho vlastnosti, které Daniela nastínila. „Je úzkostlivý perfekcionista a opatrný. Vidí své blízké jako nebezpečí. Proto do svého života přitahuje nepříjemné lidi,“ uvedla věštkyně Daniela. Oproti královně Alžbětě II. nemá podle Daniely předpoklady k dlouhověkosti. Jeho opakem je v tomto případě syn William (40), který se navíc jako současný následník trůnu bude těšit větší oblibě podobně jako jeho babička.  



Přečtěte si
Uživatel_5435725
2. 12. 2022 • 20:25

Král Karel III je na trůnu velmi krátkou dobu. Zatím neměl čas ani prostor se projevit.Jen čas ukáže kam Anglii dovede.

Jan Pačuta
11. 10. 2022 • 10:06

Věštkyně? To jsme ve středověku nebo co? Panebože nejdřív Babiš, pak Okamura a teď věštkyně. Komu lidi v dnešní době uvěří, mě nepřestává udivovat.

Mariana
7. 10. 2022 • 16:52

Já mu fandím za to že je ekolog.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.