Tak tohle nikdo nečekal! Totální zvrat v ULICI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tak tohle nikdo nečekal! Totální zvrat v ULICI!

Adrian Jastraban jako Bedřich v Ulici
Adrian Jastraban jako Bedřich v Ulici (tv nova)

Oblíbený seriál Ulice je zpět a i v nové sezóně divákům představí doslova koktejl emocí. Vzestupy budou střídat pády a láska bude sálat z každého dílu. A bude divoká i překvapující! 

V nové sezóně Amorek zasáhne pár, který byste ani ve snu nehádali. Bláznivě se totiž zamiluje medik Adam v podání Vojtěcha Machuta. Na seznamce se protne s divácky oblíbenou postavou sestřičky ze zubní ordinace Blanky a bude z toho láska jako trám!

Ulice: Tohle nikdo nečekal! Vášnivá líbačka a nejpřekvapivější pár je na světě

Video se připravuje ...

„Jarce je 29 a pracuje jako sestřička v Blančině (Linda Rybová, pozn. red.:) zubní ordinaci. Dobře jim to spolu funguje. Je velmi precizní, nemá ráda, když někdo chodí pozdě. Čte dlouhé romány a miluje sladké. Blanka si jí váží mimo jiné za to, že dělá i zubní hygienu. Jak jsem se dozvěděla, tu sestřičky většinou nedělají. Právě se rozvádí s mužem, s nímž byla čtyři roky a společně pečovali o jeho dvě děti. Nerozešli se ve zlém a vypadá to, že s jeho malou dcerkou bude nadále v kontaktu,“ popsala svou postavu její představitelka Natalie Golovchenko pro Top Vip. 

První rande Adama a Jarky prožijí diváci s hlavními postavami už dnes. Jak to asi dopadne? 

Tento týden v Ulici: Drogy ve škole, další rozchod, pomsta a tajný mejdan

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.