Dcera zesnulého ministra kultury Dostála (†62): Převrat v ZOO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dcera zesnulého ministra kultury Dostála (†62): Převrat v ZOO

Nový seriál na Primě - Pálava
Nový seriál na Primě - Pálava (FTV prima)

Není to jen shoda jmen. Herečka Pavla Dostálová (34) je dcerou bývalého ministra kultury Pavla Dostála (†62). Hvězda primáckých seriálů ZOO a Pálava podobu se svým tátou nezapře.

V seriálu ZOO je nesympatická a dělá problémy. V seriálu Pálava zase pořád odjíždí do Řecka. „Střídání rolí mi nedělá problém,“ usmívá se herečka. 

Hvězdy nového seriálu ZOO Pecháčková a Bilina: Co jim sežral nosorožec?

Video se připravuje ...

Táta, který nebyl jen politik, ale i nadšený divadelník, by z ní měl radost. Bohužel se toho ale nedožil. Zemřel na rakovinu, když jí bylo pouhých 15 let. První televizní roli získala Pavla v seriálu Lajna. Pozorní diváci televize Prima ji pamatují i z 1. Mise. A teď ji mohou vidět hned ve dvou seriálech najednou. V Pálavě je za velmi energickou Ivetu. „Pořád někoho honím do práce,“ říká herečka, která se na krátký čas zakouká do kolegy na place Tomáše Matonohy (51).

Zato v ZOO se objevuje jako nesympatická paní Zlámalová. „Je to úřednice a měla na starost identifikaci rodičů Adama Hrušky, kteří zemřeli v zahraničí, a měla je nechat převézt. Popletla to, zachovala se nezodpovědně a ve finále přichází na to, že to možná ani nebyli Adamovi rodiče,“ popisuje herečka svou postavu. „Je velmi arogantní a nechce přiznat svou chybu. Vypadá, že jí je podle chování asi padesát. Z toho je vidět, co si tvůrci myslí o úřednících,“ dodává Pavla pobaveně.

Mládě trnuchy v Zoo Brno.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.