Gott má problém - Tenhle mladík útočí: Karle, chci s tebou sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gott má problém - Tenhle mladík útočí: Karle, chci s tebou sex!

Zlatý slavík se stal cílem veřejných intimních představ náruživého homosexuála Lukáše Rejmona (22).
Zlatý slavík se stal cílem veřejných intimních představ náruživého homosexuála Lukáše Rejmona (22). (www.pinkstar.cz)

PRAHA – Drsný sexuální útok na Karla Gotta (68)! Zlatý slavík se stal cílem veřejných intimních představ náruživého homosexuála Lukáše Rejmona (22). Ten dokonce o tom neváhal natočit videonahrávku, kterou zveřejnil na internetu.

V ní se nejen vyznává z lásky ke slavnému zpěvákovi, ale nešetří v ní ani svými konkrétními sexuálními fantaziemi s Mistrem. Rejmon pak dokonce Gotta vyzývá, aby se mu ozval. „Kájo, jestli tohle sleduješ, tak mi zavolej a nějak se určitě domluvíme! Ivana s Charlottkou se klidně budou moct dívat,“ šokuje mladý gay. Co na to Karel Gott?

Rejmon své video s neobvyklou sexuální nabídkou pro nejslavnějšího českého zpěváka zveřejnil na internetové televizi Stream, kde má svůj videodeníček. A rozhodně si nebral žádné servítky. „Nejsem nějaký důchodofil, ale představuju si, jak š… Karla a on mi k tomu zpívá Včelku Máju,“ popisuje homosexuál. Ten pak dokonce Gotta vyzval, aby se mu ozval. „Zavolej a nějak se určitě domluvíme. Ivana a Charlottka se klidně můžou dívat,“ uzavírá svou sexuální nabídku Rejmon. Co na to říká samotný Gott? Pro toho není zájem homosexuálů o jeho osobu ničím novým. „Samozřejmě, že jsem sexuální nabídky dostával i od mužů,“ přiznává zpěvák.

„Jenže já jsem se nikdy členem řádu teplých bratrů nestal,“ dodává se smíchem Gott. Rejmon tak má očividně smůlu. Zřejmě se bude muset příště zaměřit na někoho přístupnějšího...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.