Jiří Schmitzer - Tepláky za dvě stě tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jiří Schmitzer - Tepláky za dvě stě tisíc!

Za tréninkové tepláky Jiřího Schmitzera se nabízejí na internetu statisíce. Nechápe to nejen herec, ale ani jeho taneční partnerka Simona Švrčková.
Za tréninkové tepláky Jiřího Schmitzera se nabízejí na internetu statisíce. Nechápe to nejen herec, ale ani jeho taneční partnerka Simona Švrčková. (Česká televize, Foto Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Neuvěřitelné! Tepláky herce Jiřího Schmitzera (57), ve kterých trénoval na taneční soutěž StarDance, jsou nejdražším kusem oděvu v České republice. Jejich aktuální cena je dvě stě tisíc korun a stále roste! Kdo je tajemným kupcem, který je ochoten dát za podepsané tepláky takovou částku?

Ačkoliv na tanečním parketu Jiří Schmitzer rozhodně nedominoval a ze soutěže včera večer vypadl, u televizních diváků dosáhl i tak mimořádné popularity. Podobně jako Václav Vydra v první řadě StarDance se z outsidera proměnil ve velmi úspěšného účastníka. O jeho výjimečnosti nejlépe svědčí fakt, že za jeho tréninkové tepláky nabízí neznámý člověk v internetové aukci, která končí už zítra, dvě stě tisíc korun!

„Když jsem ve druhém díle StarDance jen tak nezávazně plácnul, že bychom mohli Jirkovy tréninkové kalhoty vydražit, netušil jsem, co to spustí. Na našich stránkách se začaly hromadit nabídky daleko vyšší, než bychom čekali,“ netají své překvapení moderátor StarDance Marek Eben. Člověk, který je ochoten zaplatit dvě stě tisíc korun za vyprané a podepsané Schmitzerovy gatě, vystupuje pod jménem Safranek a odmítá o sobě prozradit jakékoliv informace. „Už když vyšlo najevo, že někdo dává za moje tepláky sto dvacet tisíc, odmítal jsem tomu uvěřit. Ale dvě stě tisíc? To je šílenství,“ směje se Schmitzer. Částka, za kterou budou nakonec tepláky vydraženy, půjde na konto nadace Člověk v tísni.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.