Je to zřejmě vážnější! Klusová odjela od dětí i Tomáše | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Je to zřejmě vážnější! Klusová odjela od dětí i Tomáše

Tomáš Klus, Tamara Klusová
Tomáš Klus, Tamara Klusová (profimedia)

Už delší dobu se zdá, že manželství Tomáše Kluse (36) a Tamary Klusové (34) není úplně idylické. Nyní navíc Tamara opustila manžela i děti a vydala se sama na dovolenou. Prý je to v rámci psychohygieny a chce si odpočinout. Ale od čeho?

Začalo to v létě, kdy Tomáš obrážel jeden koncert za druhým. Fotil se s fanynkami a užíval si slávy. Tamara mezitím na svých sociálních sítích sdílela podezřele smutné příspěvky. „Když je v nás něco drženo, udělá se zástěra. Když je to všechno moc veliké, je veliká i rána, kudy to všechno musí ven. Vždycky to všechno vím, až když je po všem,“ napsala Klusová v červenci na svůj profil. Poté navíc oznámila, že do konce léta nebude na sociálních sítích aktivní.

Kyborgové a jeptišky na hudebním festivalu Hrady CZ: David Koller zahrál exkluzivně jen v Brně.

Video se připravuje ...

Když se Tamara po dvou měsících opět spojila se svými fanoušky, její příspěvek vyvolal ještě více otázek. Rozhodla se sama vycestovat do Gdaňsku. „Šťastná samota,“ okomentovala kráska svou fotku. V pozadí ji navíc hrála píseň s názvem „Fix You“ v překladu „Napravit tě“.

Není to poprvé, co se manželé potýkají se vztahovými problémy. Tomáš v minulosti přiznal, že Tamaru podvedl. Ona mu tehdy odpustila. Mohla se snad historie opakovat?

Přání k narozeninám všem oslavencům posílá Tomáš Klus v nové písni Štěstí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vungtao
9. 9. 2022 • 10:44

A dobré ráno, přátelé, takhle se necháváte balamutit od všech, kterým odvádíte daně - ten bojovník za vlast, rodinu a ekologii? Ne ono nejsou hloupí, oni jen fetují ale vy, jejich obdivovatelé a to samé máte, že se perete nad Babišem a Fialou a oni si kradou společně viz nynější aférka poslankyně Plačkové z ANO s jejím manželem, světě div se, z ODS. Svět chce být klamán, ale tten hloupý a pro ten je AHA jako dělaný.

hejhej
9. 9. 2022 • 09:51

Moran:
Za dásně nemůže, ale že se maluje rudou rtěnkou, čímž ty dásně zdůrazňuje a navíc ta zmalovaná huba připomíná prostitutky na silnici.

Inka
9. 9. 2022 • 06:46

😂😂😂
Bio free a happy ...uhlíkovou stopu a bio potraviny už neřeší.
„Ekobio“ Klusovi, jak je (ne)znáte: Jezdí nafťákem a s dětmi svačí v Mekáči...
Bylo po třetí hodině odpoledne, když na odpočívadle na D1 u Velkého Meziříčí zastavila dodávka VW, ze které po chvíli vystoupila Tamara Klusová.
Její úkol byl jasný a tempo vražedné. Revírem ovšem nebyla dálnice, ale blízký svatostánek s rychlým občerstvením. Děti měly hlad a potřebovaly zabavit, a tak zněl úkol jasně. Přinést jídlo, nejlépe i s hračkou a ještě lépe tou, kterou ještě nemají.
Po chvíli už zpěvákova manželka Tomáš Kluse rozráží dveře a vítězoslavně si to mašíruje k autu i s nákladem...

Sýkorka Borka
8. 9. 2022 • 16:56

Chlapi, ktorí majú vietor v guliach, by sa vôbec nemali ženiť! Potom sa len kopu žien umára a trápi.A trpia aj deti

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.