Vica Kerekes se nezdá: Mrcha, až se vám zvedne žaludek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vica Kerekes se nezdá: Mrcha, až se vám zvedne žaludek!

Vica Kerekes konečně hraje potvoru
Vica Kerekes konečně hraje potvoru (profimedia.cz)

Je to první záporačka, kterou hraje! Herečka Vica Kerekes (41) se většinou objevuje v rolích sexy holek, vamp žen, svůdnic. Nikdy si ale nestřihla hlavní potvoru, až teď. Ve filmu Indián, a ještě k tomu po boku Karla Rodena (60).

„Ty seš ale svině!“ prohlásí Martin Myšička (52). „Viď?“ odvětí s ďábelským úsměvem na rtech Vica Kerekes. Konečně se jí splnil sen a má roli, kterou nejvíc chtěla. Ústřední mrchu filmu! 

Vica Kerekes si ve filmu Indián zahrála potvoru a splnila si sen

Video se připravuje ...

„Když mi poslali scénář, hned mi řekli, že budu hlavní negativní postava. Tak to mě neskutečně potěšilo. Tu jsem hrála jen málokrát. A takto výraznou už vůbec ne,“ rozplývala se herečka, která se tu představí jako finanční ředitelka Jana. „Hrát negativní postavu je fantastické. Ale ještě jsem nezjistila, proč se negativní role hrají lépe než klaďasové,“ komentovala to.

Do postavy se snažila proniknout naplno, dělá to tak ostatně vždy. „Je pro mě důležité, abych našla její pravdu. Musím se do ní absolutně převtělit a neodsuzovat ji. Snažím se vžít do její situace a pochopit, proč přemýšlí tak, jak přemýšlí,“ vysvětlila. I když má na kontě hlavně kladné hrdinky, s rolí neměla nejmenší problém. „Nemusela jsem pro ni dělat nic. Jen být přirozená, nebát se vydat ze sebe všechno a nestydět se,“ komentovala to. „Zažila jsem už hodně jiných životů, někdy mám pocit, že jsem na světě už sto let.“

Vica Kerekes: Natáčení Anděla Páně bylo náročné. Snažila jsem se být statečná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.