Královně nahatých scén Kerekes je 40! Kdy poprvé odhalila vnady? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Královně nahatých scén Kerekes je 40! Kdy poprvé odhalila vnady?

Vica Kerekes a její hanbaté role
Vica Kerekes a její hanbaté role (archiv)

Největší hanbářka české a slovenské kinematografie Vica Kerekes oslavila včera 40 let. Svůdná zrzka s maďarským původem mnoho svých filmových rolí točila částečně nebo kompletně nahá.

Svá pověstná ňadra odhalila ve svém vůbec prvním snímku z roku 2004 Konečná stanice, byť jen velmi nenápadně, jelikož byla otočená zády ke kameře. Opravdovou slávu zažila díky filmu Nestyda. Kdo by si nepamatoval ikonickou scénu se šlehačkou, kterou jí kolega Jiří Macháček (54) slízával z intimních partií? Málokdo ví, že památný moment pochází z její hlavy: „Zaprvé jsem hrdá, že jsem si tu proslulou scénu vymyslela sama. A zadruhé jsem se narodila jako žena, takže mi rozhodně nevadí, že se mužům líbím,“ řekla před časem herečka deníku Aha!. Kerekes se původně hlásila na policejní akademii, kam ji nevzali, a tak vystudovala herectví. „Nevadí mí, že jsem zaškatulkovaná jako prsatá a pihatá zrzka,“ říká a tvrdí, že jí v seberozvoji pomohl vlastní rozvod.

Vica Kerekes: Natáčení Anděla Páně bylo náročné. Snažila jsem se být statečná

Video se připravuje ...

Sexy provokatérka Vica Kerekes: V novém filmu ukáže nahé půlky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.